Dnevni horoskop za 1. april: Blizanci, pazite na ishranu, Lavovi, oprezno s investicijama

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Danas je potrebno da pokažete poslovne veštine i obezbedite entuzijazam koji vas pokreće.Ljubavni apetiti vam rastu a partner se trudi da vam ispuni želje. Iskoristite sve prilike koje vam se ukazuju i živite ljubav. Nemate zdravstvene tegobe.

BIK

Menjate sve dogovoreno da bi se posle opet vratili na isto pa tako ukrug. Ipak neke ciljeve postižete na vreme. Na emotivnom planu imate dobru saradnju sa partnerom pa je uspešan ljubavni dan. Budite saglasni sa svojim potrebama. Više se krećite.

BLIZANCI

Danas će vam dobro doći brze odluke ali ne u finasijskim tokovima zato imajte dozu rezerve prema obećanjima.Pokušajte da sve planirate. Da biste umirili svoju napetost potražite od partnera razumevanje koje ne dobijate. Pazite na masnu ishranu.

RAK

Novac i vaše potrebe nisu usklađeni ali je vaše zadovoljstvo urađenim poslovnim zadacima veliko. Dolaze i finansije ali ne koliko očekujete. U ljubavi nemojte se distancirati čim vam nešto ne prija pokušajte da se prilagodite. Nemate veće tegobe.

LAV

Danas se smanjuje negativan trend koji vas opterećuje pa možete slobodno manevrisati na poslovnom planu. Potrebna je štednja i oprez pri investicijama. Relativno skladan ljubavni dan ako ne budete kritični prema partneru. Kontrolišite vaš pritisak.

DEVICA

Otvorena su vam sva poslovna vrata pa i ona na koja ne kucate zato se dobro organizujte.Puni ste samopouzdanja i nema prepreka za vas. Ne očekujte od partnera da vas vodi kroz emotivni život jer on to čeka od vas. Nemate tegobe u  zdravlju.

VAGA

Prepoznajte probleme koji će se ispoljiti na poslovnom planu da biste ih na vreme eliminisali. Ako želite prekid dobićete ga ako želite da dovedete emotivni život u red i to možete . Vaše su odluke kada je ljubav u pitanju. Moguća manja alergija.

ŠKORPIJA

Pred vama je mnoštvo izbora a vi se danas nećete odlučiti ni za jedan. Zato dan provodite u dilemi.

Zaintrigirani ste osobom koja nije vaš partner. Proveravate sa svih strana koji prolaz imate da dođete do nje. Imate veliki višak energije.

STRELAC

Izvesno da ćete celog dana trpeti poslovni pritisak pa ga podelite bar sa jednim poslovnim saradnikom. Emotivni partner lako odstupa od dogovora pa vas to jako nervira. Ima svoju volju i ne trpi kontrolu. Manje alergijske reakcije na hranu.

JARAC

Mudro radite na poboljšanju poslovnih aktivnosti ali vam se danas ne menja finasijsko stanje.Na emotivnom planu ste i dalje kontraproduktivni jer nema dobrog dogovora i plana. Napravite zajednički plan sreće u ljubav. Nemate hronične tegobe.

VODOLIJA

Jeste vaše da radite ali nemojte se zatrpavati i tuđim obavezama to vas može frustritati do te mere da postanete agresivni. Niste zainteresovani za osobe koje su zainteresovane za vas. Nemate velike izazove u ljubavi. Zdravlje je odlično.

RIBE

Nemojte davati nemoguća obećanja zato što imate iskrenu volju da učinite svima ljudima koji zatraže pomoć. Na emotivnom polju ne ulazite u nove ljubavne priče ako niste završili sa starim  možete imati ozbiljan problem. Zanemarujete signale tela.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar