Martinez ponovio prostački potez sa SP u Kataru, pridružili mu se i saigrači (VIDEO)

Ovaj put je kao model falusa iskoristio repliku trofeja osvajača SP

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/ Twitter

Golman fudbalske reprezentacije Emilijano Martinez ponovio je potez kojim je zgrozio svet u finalu Svetskog prvenstva.

Martinez je nakon što je primio trofej za najboljeg golmana Mundijala stavio isti na međunožje i okreno se prema publici imitirajući falus.

Nedugo zatim je izjavio da je to jedina stvar iz Katara na koju nije ponosan.

– Nije trebalo da to uradim. To je jedina stvar s SP na koju nisam ponosan. To je bila glupost koju sam učinio, ali uradio sam to i na Kopa Amerika godinu ranije, kada sam takođe osvojio Zlatnu rukavicu za najboljeg golmana, a Argentina uzela titulu – rekao je Martinez.

Golman Aston Vile je bio je heroj Argentine u finalu Svetskog prvenstva, odbranio je zicer Rendalu Kolou Muaniju u poslednjem minutu produžetaka i doneo “gaučosima” penale, u kojima je odbranio jedan šut Francuza.

– Prijatelj mi je pre ceremonije u Kataru rekao kako ne veruje da ću sada opet uraditi isto što i na Kopa, ali nikad me nije bilo briga šta radim i šta drugi govore. Ali nakon svih kritika na to šta sam uradio i kada sam malo razmislio… Žao mi je i to je zaista jedino čime se ne ponosim.

Međutim, samo tri meseca posle Katara Martines je ponovio ovaj primitivan potez, a da stvar bude još gora u tome su mu se priključili saigrači Pazela, Rodriges, Rulji i Akunja pred 83.000 gledalaca na Monumentalu.

Ovaj put je kao model falusa iskoristio repliku trofeja osvajača SP, koji je dobio svaki igrač Argentine na prvenstvu u Kataru.

Martinez je pre ovog poteza zaplakao tokom intoniranja himne Argentine.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar