“Znao sam da sam umro”: Čovek kome je teška bolest “proždirala” KOŽU tvrdi da zna šta dolazi posle SMRTI

Seća se da je gledao lekare koji pokušavaju da ga spasu, a da je onda samo „zaspao“

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Britanac Kevin Hil tvrdi da je bio mrtav na kratko, ali da ga “sa druge strane” nije dočekalo belo svetlo, već prizor sopstvenog tela. Kaže da je u tom trenutku ušao u nešto što naziva “mirno carstvo duhova”.

Ovaj 55-godišnjak pati od kalcifilakse, retke i teške bolesti koja nastaje kada se kalcijum akumulira u malim krvnim sudovima masnog tkiva i kože. To dovodi do krasti mrtve kože sa plikovima, koje se šire i “izjedaju” zdravo tkivo.

Zbog toga je, tokom boravka u bolnici, ukupno izgubio čak pet litara krvi. Usred agonije u kojoj se Kevin našao njegovo srce je stalo i lekari su morali da ga reanimiraju.

U leto 2021. Kevinove noge su počele da otiču jer su zadržavale višak vode. Više puta je odlazio kod lekara, ali su ga, kako je rekao, otpuštali kući. Konačno, dobio je uput za koronarno odeljenje ambulante i za par sati je poslat u bolnicu “Derbi Rojal” u gradu Derbiju.

Nekoliko meseci kasnije, dijagnostikovana mu je bolest, koja ga je na kraju „ubila“.

– Nisam gledao dole u ​​svoje telo, ali sam bio odvojen od svog tela. Kao da sam bio u duhovnom carstvu. Bio sam svestan šta se dešava, ali sam bio toliko miran. Znao sam da krvarim, znao sam da je ozbiljno, ali medicinari su stalno ulazili i izlazili da zaustave krvarenje. Znao sam da sam umro i da sam odvojen od svog tela – ispričao je on za medije, prenosi Dejli star.

Seća se da je gledao lekare koji pokušavaju da ga spasu, a da je onda samo „zaspao“, probudio se i ponovo oživeo. Bizarno iskustvo je dovelo do toga da Kevin preispita svoj život.

– U završnoj sam fazi oporavka. U desnoj nozi još uvek osećam bol, ali nije ni blizu nivoa na kojem je bio. Plakao bih satima. Stepen bola je nekada bio 100 od 10, a sada je pao na četiri. Svi su govorili da bi trebalo da sam mrtav – ispričao je Kevin.

 Izvor: Objektiv.rs, daily star

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar