Krstajić u ozbiljnom problemu: Pljušte otkazi selektoru Bugarske pred početak kvalifikacija!

Do sada je umesto povređenih igrača naknadno pozvao Hristijana Petrova i Stanislava Šopova, a videćemo da li će se još neko novo ime naći na spisku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Twitter/Printscreen

Selektor fudbalske reprezentacije Bugarske Mladen Krstajić nalazi se na mukama uoči starta kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine. Srpski trener je naišao na niz otkazivanja i do jer su mu četvorica poručila da se neće naći na prvoj prozivci pred kvalifikacije za EURO 2024.

Nakon Dominika Jankova, Dima Krasteva i Ilijana Stefanova, sa inicijalnog spiska odjavio se i defanzivac Ludogoreca Anton Neđalkov.

On je prijavio povredu pete posle utakmice sa Hebarom u Pazardžiku i neće ga biti u dva vrlo važna uvodna susreta kvalifikacija protiv Crne Gore i Mađarske.

Do sada je Krstajić umesto povređenih igrača naknadno pozvao Hristijana Petrova i Stanislava Šopova, a videćemo da li će se još neko novo ime naći na spisku.

Novo lice je u stručnom štabu, a u pitanju je kondicicioni trener Marko Stojanović, bivši saradnik Krstajića iz nacionalnog tima Srbije, kao i čovek od zadatka u stručnom štabu Partizana koji su predvodili Savo Milošević i Milan Đuričić Đumi.

Pored Mađarske i Crne Gore, Bugarska je u grupi sa Srbijom i Litvanijom.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar