Mašović presudio Lajpcigu: Herta imala igrača više, ali opet je doživela težak poraz! (VIDEO)

Zanimljive utakmice u Bundesligi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Bohuma su na svom terenu uspeli da prirede senzaciju pošto su pobedili ekipu Red Bul Lajpciga sa minimalnih 1:0 u okviru 25. kola nemačke Bundeslige.

Strelac jedinog pogotka za domaćina bio je srpski fudbalski reprezentativac Erhan Mašović, koji je postigao gol glavom u 48. minutu odnosno na samom otvaranju drugog poluvremena.

Augzburg je na svom terenu ugostio Šalke i odigrao 1:1, a golove na ovom meču su postigli Majer za domaćina i Batler sa bele tačke u samoj završnici utakmice.

Hofenhajm je slavio protiv Herte sa 3:1, Andrej Kramarić je u prvom delu postigao dva gola iz penala, da bi Bebu u 51. minutu rešio sve dileme. Utešni gol za tim iz Berlina postigao je Jovetić u nadoknadi.

Veliku glupost na ovom meču napravio je Dabur. Naime, Izraelac je ušao u 69. minutu, ali je zbog strašnog prekršaja samo dva minuta kasnije dobio direktan crveni karton.

U poslednjem meču popodnevnog programa Štugart je u gostima slavio protiv Volfsburga sa 0:1, a strelac jedinog pogotka bio je Marmuš.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar