LICEMERNA MILICA MERCEDESOVICA! Gđa Stamenkovski kaže da ne bi dala Gračanicu za Mercedes, a evo šta vozi

Gospođa Stamenkovski je ovako još jednom pokazala licemerje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto; Printscreen/Wikimedia comons/Ilustracija

Milica Đurđević Stamenkovski, predsednica Zavetnika, još jednom je uhvaćena u laži!

Naime, ona je izjavila kako “neće dati Gračanicu za Mercedes”, što možda ne bi bilo čudno da gospođa Stamenkovski ne vozi – upravo Mercedes.

To je izjavila na večerašnjem skupu koji su ona, francuski potrčko Miloš Jovanović i “veliki patriota” Boško Obradović pokušali da predstave kao protest protiv evropskog plana za Kosovo, iako je činjenica da ih Kosovo i Metohija uopšte ne zanimaju, već samo gledaju kako da otežaju poziciju Srbije i predsednika Aleksandra Vučića pred sutrašnje pregovore u Ohridu.

Gospođa Stamenkovski je ovako još jednom pokazala licemerje, budući da ju je u junu prošle godine policija zaustavila na Voždovcu u Bulevaru oslobođenja, upravo u automobilu marke “mercedes B200”.

Na licu mesta je urađen alko-test, koji je pokazao da je imala 0,60 promila alkohola u organizmu, te je odmah isključena iz saobraćaja.

Korisnici su na društvenim mrežama primetili ovu laž gospođe Stamenkovski, pa su je tako prozvali “Milica Mercedesovica”.

Podsetimo, na večerašnjem protestu kojim navodno “brane Kosovo”, lažne patriote su se bavile svetskim zaverama, vakcinama, ali su se potrudili da ispune i agendu njihove mentorke Viole Von Kramon, a opširnije možete pročitati KLIKOM OVDE.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar