Razbojnik sa ČEKIĆEM napao POGREŠNOG deku (78): Kamera snimila kako ga je “ispratio” iz radnje (VIDEO)

Lopov je pokušao da otme narukvicu iz njegove zlatare

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Twitter/@LeoAbelson

Hrabri deka iz Velike Britanije dobio je nadimak ‘Tajson Fjuri”, po engleskom bokseru, nakon što je savladao pljačkaša naoružanog čekićem i izbacio ga iz svoje zlatare.

Na dramatičnom snimku bezbednosne kamere vide se Malkolm Abelson (78) i njegova supruga Elis (73) “u klinču” sa razbojnikom koji je u ponedeljak upao u njihovu radnju u Mančesteru.

Napadač je pretio čekićem, ali Malkolm nije bio impresioniran i odmah se bacio na njega i “neutralisao pretnju”. Dok je gurao razbojnika ka vratima njegova supruga je pritisnula dugme za alarm Par je zatim izvukao kriminalca iz svoje radnje pre nego što je on odjurio bez ikakvog plena.

Iako stariji par nije bio povređen, užasnuta rodbina ih je upozorila da više nikada ne pokušavaju takav podvig, piše Miror.

– Došao je oko 10 do jedan, tražio da pogleda ogrlicu i ja sam mu je pokazala. Rekao je “dok ste tamo, mogu li da pogledam te dijamantske narukvice”. Tvrdio je da su za njegovu devojku. Kada sam se okrenula da mu pokažem, primetila sam da ima crne rukavice i zazvonila mi je uzbuna u glavi – ispričala je Elisa.

Ona mu je pokazala narukvicu tako što je prebacila preko njegove ruke ali nije htela da je pusti. U tom trenutku je on počeo da viče da mu da komad nakita, a Elis se povukla unazad ka “panik dugmetu”, ne ispuštajući narukvicu iz ruke.

Žena kaže da je razbojnik pokušao čekićem da udari nju i njenog muža, ali da nije uspeo, dok ga je ona šutirala u kolena.

– Nismo povređeni. To je mogao da bude nož. Mora da je čekić udario u prozor, vidi se da je napukao, ali hvala Bogu da nije nas udario – rekla je Elis, koja kaže da nije mogla da pusti razbojnika da odnese nakit nakon što joj proradio adrenalin.

 



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar