Dok Vučić ni kriv ni dužan prima POLITIČKE UDARCE, Dačić i Palma se prave mrtvi i čekaju da prođe!

Posebno licemerje je Dačićevo ćutanje na tekstove koji se pojavljuju u tajkunskim medijima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ bg, Ivan Miladinović, Tamara Trajković/Objektiv.rs, Shutterstock, Ilustracija

Nakon izjave ministra Radeta Baste da Srbija treba da uvede sankcije Rusiji, krenulo je prepucavanje i s leva i s desna, onih koji su protiv i onih koji su za tu ideju. Reagovali su brojni političari, mediji u zemlji i regionu… Samo dve osobe, jedine dve koje su zaslužne za političku karijeru Radeta Baste uporno ćute.

Predsednik njegove stranke Dragan Marković Palma dao je nemuštu izjavu da je to lični stav, da će tek govoriti o tome, a lider cele koalicije Ivica Dačić kao i obično ćuti i pravi se mrtav i čeka da sve prođe.

Posebno licemerje je Dačićevo ćutanje na tekstove koji se pojavljuju u tajkunskim medijima koji tvrde da je Rade Basta “spavač SNS” i “Vučićev čovek u koaliciji SPS-JS”. A istina je da je Radeta Bastu na funkcije, prvo u gradu Beogradu, a zatim i u Republici, predložio upravo Ivica Dačić, zajedno sa svojim koalicionim partnerom Jedinstvenom Srbijom.

Foto: Printscreen

Istina je da Vučić nikada nije razgovarao sa Radetom Bastom, nije ga pozvao na razgovor, niti bilo šta slično. Istina je, kao i u svakoj koaliciji, da svaka stranka i koalicija odgovara za rad svojih ministara. I nije to tajna. I nije ovde reč o Basti. On je pojedinac koji je izneo svoje mišljenje.

Ovde je reč o poznatoj Dačićevoj strategiji, da ćuti, da se pravi mrtav i da čeka da nešto prođe. Ako u međuvremenu to nešto postane popularno, on će prvi da kaže: “Pa moj čovek je pokrenuo stvar”. A dok ne bude tako, ćutaće na lažljive tajkunske tekstove, u glavi će mu biti misao: “Odlično, bolje da narod misli da je to Vučićev ministar”.

A ti Vučiću, trpi udarce i ćuti. Kao što si sam samcijat oko ekonomije, oko svetskih kriza, oko borbe za KiM. Ćuti, radi, gini i trpi udarce i s leva i s desna. A kad budu rezultati, ne brini, doći će neko drugi da kaže: “Pa Vučić je moj čovek, sve vreme je radio ono što ja mislim i predlažem”.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar