Vreme je za promene: Lampard ili Džerard mogli bi da preuzmu jednu od selekcija Engleske

Kao kandidat se pominje i bivši trener Fulama Skot Parker

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP

Legendarni fudbaler Liverpula Stiven Džerard i igrač sa istim statusom u Čelsiju, Frank Lampard prvi su kandidati da ovog leta preuzmu mladu selekciju Engleske, prenose tamošnji mediji.

Pored njih dvojice, kao kandidat se pominje i bivši trener Fulama Skot Parker, kojem se daju manje šanse nego pomenutom dvojcu.

O tome se razgovara jer postoje velike šanse da će se aktuelni selektor mlade reprezentacije Li Karsli povući sa te funkcije nakon Evropskog prvenstva koje je na programu ovog leta.

Inače, kako se piše po medijima, onaj ko bude preuzeo mladu selekciju ove zemlje biće i prvi kandidat da jednog dana zameni selektora seniorskog tima Gareta Sautgejta, koji je takođe pre promocije u najjačoj reprezentaciji Ostrvljana vodio tim do 21 godine.

Sautgejtu ugovor sa FA Engleske ističe narednog leta, što znači da bi već nakon 12 meseci rada sa mladom selekcijom, a u slučaju da to bude bilo propraćeno pozitivnim rezultatima, Džerard ili Lampard mogli da sednu na klupu nekadašnjeg svetskog šampiona.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar