Nije mu prvi put: Petrušev je i ranije imao konflikte sa igračima Partizana! (VIDEO)

Očigledno da centar Crvene zvezde sa dosta strasti igra protiv crno-belih, pa su ovakvi konflikti postali nažalost "normalni"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: KK Crvena zvezda

Prštalo je u duelu Partizana i Crvene zvezde na sve strane, a na kraju meča je centar crno-belih Matijas Lesor udario pesnicom Filipa Petruševa i na pravio ogromnu gužvu. Najgore po igrača tima sa Malog Kalemegdana jeste to što nije prvi put u karijeri da mu se dešava ovakva stvar.

Lesor je i tokom susreta imao neke neraščišćene stvari sa direktnim protivnikom, ali je na kraju meča reagovao krajnje nesportski.

Petrušev je pre tri godine imao sličan incident kada je igrao za ekipu Mege, a protivnik je bila Budućnost u ABA ligi.

U povratku iz jednog napada, Filip je zaradio udarac u grudi od centra Podgoričana Vilija Rida koji je tada isključen, a potom je i dobio dva meča suspenzije.

Zagorac je pre nešto manje od dve godine, u meču Mege i Partizana, u prolazu udario laktom sadašnjeg centra Zvezde, tako da se nameće konstatacija da da centar Crvene zvezde sa dosta strasti igra protiv crno-belih, pa su ovakvi konflikti postali nažalost “normalni”.

Situacija sa Lesrom desila se na samom kraju meča, a ostaje da se vidi da li će to biti sankcionisano kada se strasti smire.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar