“Ima mnogo BOLJIH od mene”: Luk Blek bez dlake na jeziku nakon POBEDE na “Beoviziji 2023”

Luki Ivanoviću veliku podršku pružila je naša prošlogodišnja predstavnica Ana Đurić Konstrakta, zbog čega joj je muzičar vrlo zahvalan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Srbija je odlučila da je na ovogodišnjoj “Evroviziji” u Liverpulu predstavlja Luke Black sa pesmom “Samo mi se spava”, a mladi umetnik ispričao je u intevjuu za domaće medije da pobedu na “Pesmi za Evrovoziju 2023” nije očekivao.

– Moram da priznam da mi se utisci još uvek nisu slegli, ja sam očekivao da ću da budem brži u svemu tome. I dalje se nisam osvestio, iako je, evo već drugi dan. Idemo ka tome – rekao je on.

Luki Ivanoviću veliku podršku pružila je naša prošlogodišnja predstavnica Ana Đurić Konstrakta, zbog čega joj je muzičar vrlo zahvalan.

– Takođe bih želeo da se zahvalim Sanji Vučić i Mariji Šerifović koje su mi davale non stop podršku tokom takmičenja – dodaje Luka.

Luka je otkrio i kada kreću pripreme za Evroviziju, a dotakao se i svog nastupa.

– Pripreme za Liverpul kreću danas, mislio sam da će krenuti juče, ali sam ceo dan prespavao jer me je sve stiglo – ističe Luka i dodaje:

– Nisam dobio najviše glasova od publike i žirija. Nisam verovao u pobedu. Mislim da od mene postoje mnogo bolji performeri. Nisam dugo nastupao, ali ću se potruditi da budem što bolji.

BONUS VIDEO:Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar