Vlahović otkrio kroz kakvu agoniju je prošao dok nije konačno dao gol za Juve: Brojao je dane!

Tačno 115 dana prošlo je od prethodnog pogotka koji je postigao u dresu Stare dame

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović je odahnuo nakon što je konačno postigao gol za Juventus. To najbolje pokazuje scena iz 26. minuta utakmice sa Salernitanom. Mireti je izborio jedanaesterac za Juventus, a bilo je predviđeno da ga šutira Anhel di Marija.

Međutim, veliki Argentinac je prepustio udarac Vlahoviću, koji je uz pomoć stative zatresao mrežu, a onda namestio gol Filipu Kostiću i još jednom se i sam kasnije upisavši u strelce.

– Najbitnije je da smo pobedili. Hvala saigračima i treneru i da kažem da moramo ovako da nastavimo – rekao je Dušan Vlahović posle trijumfa objasnivši koliko mu znače golovi:

– Napadaču je bitno da postigne gol, žive za golove. Želim da se zahvalim Di Mariji što mi je prepustio penal, to mi je zaista pomoglo. Ovo je moj prvi gol posle 115 dana za Juventus, potrebno mi je još utakmica da podignem tempo. Nadam se da ću uskoro biti na 100 odsto spremnosti.

Vlahović je u dresu Juventusa odigrao 18 utakmica i postigao devet golova i asistirao za još tri. Pričalo se i da će napustiti “staru damu” i preseliti se u Real Madrid, dok se sada sve više spominje i Mančester junajted.

I trener Masimilijano Alegri je zadovoljan posle ubedljive pobede Juventusa nad Salernitanom.

– Igrali smo dobro 90 minuta, ali smo bili malo površni u poslednjih 30 i dopustili smo mnogo šuteva na gol rivalu. Prikupili smo dosad 41 bod, ali trenutno imamo samo 26. Treba nam još barem 14 da bismo obezbedili siguran opstanak, pa ćemo onda videti gde smo. Ne mislim da smo u nivou sa Moncom, ali cilj nam je da budemo u gornjem delu tabele – poručio je Masimilijano Alegri, koji je srećan i izdanjem srpskog centarfora Dušana Vlahovića.

– Vidi se da se fizički oseća bolje. Bolje se kreće, oštriji je, tehnički je takođe bio na visokom nivou protiv Salernitane. Di Marija je bio fantastičan 45 minuta. Ako tako bude mogao da igra 60 minuta, davaće nam veliku prednostu odnosu na rivale.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar