Lutovac napustio Partizan i oprostio se emotivnim pismom!

- Svakome ko piše ovakve redove nije ni najmanje prijatno, jer to znači da odlazi iz kluba koji voli

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/YouTube/ FK Partizan Beograd

Fudbaler Aleksandar Lutovac rekao je  da mu je žao što je otišao iz Partizana, ali da je morao da prihvati novi životni izazov, nakon što je prešao u austrijski Rid.

– Svakome ko piše ovakve redove nije ni najmanje prijatno, jer to znači da odlazi iz kluba koji voli. Ali, ono što svi znamo je da život nekada ponudi nove izazove i da mi, jednostavno, moramo da ih prihvatimo, posebno u sportu. To ne znači da ljubav prema klubu prestaje, naprotiv – još je veća, jer kad se rastaješ od nekoga, tek tada osetiš sve emocije, pa i bol, koji imaš u tom trenutku – rekao je Lutovac, preneo je klub.

Lutovac je 2019. godine iz Rada došao u Partizan, za koji je odigrao 88 utakmica i postigao tri gola uz osam asistencija. On je rekao da će uvek misliti na svakog zaposlenog u klubu koji je brinuo o ekipi i istakao da su svi bili porodica.

– Mi smo ta porodica koja je vodila svoje borbe 24 časa svakog dana i nikada nije posustala – ni kada su nas otpisivali. Ono što znam je da svi moji saigrači, u svakoj sezoni, daju svoj maksimum, poštujući i voleći Sveti grb – naveo je Lutovac.

-+ Zato, budite uz njih, kao podrška, kao aplauz. Dovoljno imamo onih koji nisu uz nas, zato je potrebno da svi mi koji volimo Partizan, budemo oko njega. Verujte u tim, verujte u momke, šefa, svakog pojedinca, jer to su šrafovi koji sa vama mogu da guraju Parni valjak. Verujem u pobedu i uvek ću biti sa vama – dodao je on.

Lutovac je sa austrijskim klubom potpisao ugovor do kraja sezone 2023/2024 uz opciju nastavka saradnje na još godinu dana.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar