Vanja Milačić voli 18 godina starijeg advokata: Nakon razvoda od poznatog umetnika, ne želi ponovo svadbu

Dramska umetnica je pre Boža Prelevića bila u braku s rediteljem Jagošem Markovićem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/YouTube

Glumicu Vanju Milačić publika je zavolela u serijama “Klan”, “Tajne vinove loze”, “Samac u braku”, “Šešir profesora Koste Vujića”, “Moj rođak sa sela”, “Vratiće se rode” i mnogi drugim.

O njenoj karijeri se puno govori, već decenijama unazad, a svoj privatni život dobro skriva od javnosti. Dramska umetnica je već 15 godina u skladnoj ljubavnoj vezi s 18 godina starijim advokatom Božom Prelevićem, s kojim ima dvoje dece.

Dramska umetnica je pre Boža Prelevića bila u braku s rediteljem Jagošem Markovićem, ali ljubav nije dugo potrajal, pa se od njega se razvela 2006. godine. Kako je tada rekla, razvod je teško podnela, a istakla je i to da je Jagoš bio njena dotadašnja najveća ljubav.

Izvesno vreme nakon razvoda Vanja je otpočela vezu s poznatim beogradskim advokatom Prelevićem, s kojim je kasnije dobila ćerku Kseniju i sina Lazara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanja Milacic (@vanjamilacic)

Međutim, pored toga što su deceniju i po zajedno i imaju dvoje dece, Vanja i Božo odlučili su da ipak ne stanu pred oltar.

– Moj suprug i ja ne uspevamo ni rečenicu jedno drugome da završimo, a kamoli negde da odemo. Boža i ja se nismo venčali, niti ćemo ikada, ni građanski, ni crkveno. Ja verujem u ljubav, a ne u brak – istakla je glumica u jednom intervjuu.

Vanja je svojevremeno u jednom intervjuu takođe ispričala i da je imala teško detinjstvo, te da je samo maštala o tome da preživi, a da joj udaja nije bila na kraj pameti.

– Ja nisam imala baš tako bajkovito detinjstvo. Naprotiv, imala sam baš teško detinjstvo, dosta turbulentno i siromašno. Nikad nisam maštala o bajkama niti, kao sve devojčice, o venčanjima, venčanicama i udajama. Ja sam maštala da preživim – istakla je Vanja u “Exkluzivu” tada.

Gostujući u emisiji “150 minuta” glumica je istakla da joj razlika u godinama nikada nije smetala i da uživa u ljubavi.

– Ne verujem da postoje razlike u godinama. Verujem da postoje sve druge razlike osim razlike u godinama. Razlike u karakteru, vaspitanju, pristupu, iskustvu, mišljenju, ali svakako ne u godinama. U našem braku se to ne oseća i nije se nikad ni osećalo – objasnila je Milačić i dodala.

– Kada imate 40 godina, možete da imate čoveka koji je 20 godina stariji i muškarca koji je 20 godina mlađi. Kada imate 20 godina, onda je cela jedna polovina onemogućena – citirala je ona.

BONUS VIDEO:



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar