Devojka (21) rekla da ima ĆERKU od 15 godina, internet “odlepio”: Iza se krije bizarna i tragična priča

Ljude je, naravno, zaprepastila implikacija da se porodila sa šest godina, pa je morala da pojasni njihovu situaciju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen TikTok/hunterenelson

Ali za razliku od svojih vršnjaka, 21-godišnja Hanter Nelson iz SAD ne juri sa žurke na žurku već je zauzeta brigom o svojoj ćerki tinejdžerki.

– Ja dok se vozim putem i shvatam da imam 21 godinu sa 15-godišnjakinjom – opis je videa na TikToku koji je zaprepastio 8,2 miliona gledalaca.

– Nijedan drugi roditelji ili zaposleni u njenoj srednjoj školi me neće shvatiti ozbiljno. Već osećam kako će me ljudi pitati koji sam razred kada god odem. Kako ću je naučiti da vozi kada jedva umem da se spustim niz put? – nastavila je plavuša.

Ljude je naravno zaprepastila implikacija da ona na neki način ima ćerku staru 15 godina.

– Imala si šest godina kada si rodila ćerku? – upitača je jedna žena u komentarima.

@hunterenelson i love overthinking #fyp ♬ original sound – Jazzy Fizzle

U sledećem snimku, Hanter je otkrila detalje o svojoj krajnje neobičnoj porodičnoj situaciji.

– Nisam imala bebu kada sam imala 6 godina. Nedavno sam podnela zahtev za starateljstvo nad svojom sestrom, pre nekoliko meseci… Osećala sam da je najbolji način da sestru učinim bezbednom i srećnom, a da sve njene potrebe i želje budu zadovoljene, da dođe da živi sa mnom – uveravala je ona pratioce.

Devojka je objasnila da je njihov otac preminuo 2015. godine i da je njena polusestra Grejsi iz Severne Karoline, takođe, ubrzo nakon toga izgubila majku. Kada je saznala da je Grejsi u opasnosti da bude smeštena u dom nakon mamine smrti, podnela je zahtev sudu za starateljstvo.

– To je 100% legalno. Grejsi nije htela da ide sa mnom. Dobila je napad i mislila sam da će se ubiti u kupatilu. Bila je veoma ljuta na mene – podelila je Hanter potresne detalje sa internetom, dodajući da je Grejsi privremeno živela u nehigijenskom i nasilnom okruženju nakon što joj je majka umrla.

Ona kaže da im je obema bilo teško, ali da je osetila kako je to što radi najbolje za Grejsi. Njena sestra, a silom prilika i ćerka, što se tiče zakona, se složila sa tim.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar