KO su DVOJICA MUŠKARACA koji su se raspitivali u bolnici o Joletu? Misterija zločina u Novom Sadu

Janićivijevićevi poznanici i prijatelju kažu da su čuli da su te večeri u bolnicu dolazila dvojica muškaraca da se raspituju o njemu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Stefan Kojic, Shutterstock, Shutterstock, Ilustracija

Dok tragaju za osobom koja je 24. januara uveče u novosadskom naselju Adice usmrtila Jovana Janićijevića Jole (47), vlasnika menjačnice “Jole”, operativci novosadske policije utvrđuju i ko su dvojica, zasada nepoznatih muškaraca koji su se te večeri u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine raspitivali o žrtvi surovog ubistva.

Na šalter prijemnog su, kako se saznaje,, te večeri došla dvojica muškaraca, starosti između 35 i 40 godina. Interesovalo ih je da li je primljen Jovan Janićijević i ako jeste, u kakvom je stanju, odnosno da li je živ. Jedan od njih se, prema saznanjima, predstavio kao Jovanov brat, dok je drugi rekao da je član familije.

Nakon što im je saopšteno da informacije o pacijentima mogu da dobiju samo najbliži srodnici, kako se saznaje, ova dvojica su otišla iz UC, a o njihovoj poseti i razlozima zbog kojih su bili odmah je obaveštena policija.

I Janićivijevićevi poznanici i prijatelju kažu da su čuli da su te večeri, dok se još nije znao identitet ubijenog i dok je trajao uviđaj u Ulici Nova 34 u Adicama, gde je pronađeno Jovanovo beživotno telo, u bolnicu dolazila dvojica muškaraca da se raspituju o njemu.

– I dalje nam nije poznato da li je reč o Jovanovim prijateljima i kolegama koji su zabrinuti, jer im nije odgovarao na telefonske pozive, došli da provere da li je možda primljen u ovu zdravstvenu ustanovu ili je reč o nečem drugom. Možda ih je ubica poslao da provere šta se dešava – vele Jovanovi poznanici. – Verujemo da niko od njegovih kolega nije došao da se raspituje, jer da jeste, do sada bi to neko rekao i dilema bi bila razrešena. Ovako, ne znamo šta da mislimo.

Na snimku sa video-nadzora sa objekta blizu mesta gde se dogodio zločin, kako se saznaje, vidi se visok, mršav mušarac, kratko ošišan.

Zabeleženo je kada je Jovan stigao, a zatim i muškarac sa njim u kolima, kao i da je došlo do koškanja između njih. U jednom momentu je Jovanovo telo prevlačio preko suvozačevog sedišta, kada mu je spala kapuljača, ali ju je brzo vratio na glavu.

Telo je, zatim, odvukao i ostavio ispred kola i zidane ograde, kako ga prolaznici ne bi uočili. Na snimku se još, kako se saznaje, vidi da je tuda prošlo nekoliko vozila, zbog čega je stajao, pored Jovanovog “fijata 500”, a kada su prošli, on je otišao odatle.

Koliko je para osoba koja je usmrtila Janićijevića uzela, zasada se samo nagađa. Prema tvrdnjama njegovih poznanika, uvek je u torbici nosio veću sumu novca.

BONUS VIDEO:



Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar