Grčki novinar oduševljen derbijem: Ostaće zapisano u istoriji

Uporedio je sve to sa duelima Olimpijakosa i Panatinaikosa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: KK Crvena zvezda

Crvena zvezda i Partizan odigrali su drugi večiti derbi u Evroligi. Pobedu su odneli crno-beli u dramatičnoj završnici (78-77) čime su dodatno podgrejali svoje nade da bi na kraju sezone mogao da se nađu u Top 8 fazi, a to isto važi i za crveno-bele, koji su sada na istom skoru od 10 pobeda i 11 poraza.

Na tribinama su bili prisutni navijači oba tima, a ono što posebno raduje jeste to što nije bilo incidenata.

Ovaj detalj je posebno odušvio grčkog novinara Harisa Stavroa, koji radi kao urednik za tamošnji priznat portal SPORT24, a koji je bio prisutan na oba večita derbija – u dvorani “Aleksandar Nikolić” i u “Štark Areni”, koji su odigrani u Evroligi.

On je oduševljen činjenicom da su i jedni i drugi mogli na tribine, da je sve bilo organizovano do tančina i žali što je to nemoguća situacija u Grčkoj, misleći na duele između Olimpijakosa i Panatinaikosa, koji su često obilovali incidentima, prekidima i svim propratnim.

Svoje utiske je podelio na društvene mreže.

– Istorija je ispisala da su Srbi brilijantno organizovali dva večita derbija sa navijačima iz obe ekipe. Sa dobrom kooperacijom, bez ijednog predmeta koji je pao na teren, bez tuča i sa navijanjem i za pobednike i gubitnike. Mi smo, nažalost, jako daleko od toga – napisao je Stavros.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar