Jeziva SCENA nakon smrti žene (38) u Borči: Ćerka kukala “gde je moja mama, hoću da je vidim”

Tuga

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, Ilustracija

Stanari zgrade u beogradskom naselju Borča kažu da niko od njih nije ni video da je juče oko 17 sati izbio požar na četvrtom spratu zgrade u kome je nastradala žena (38), majka troje dece.

Podsetimo, nesrećnoj ženi je pozlilo dok je spremala ručak, ali pošto je bila srčani bolesnik srušila se i zapalila se šerpa, a obdukcija će utvrditi da li je nastradala od dima ili je doživela srčani udar.

– Bila sam u stanu kada se sve dogodilo, ali niko od nas ništa nije čuo, ali ni osetio. Nisu bili ni vatrogasci, tek smo kasnije videli policiju i Hitnu pomoć koja je konstatovala smrt komšinice – kaže jedan od stanara i dodaje:

– Čula sam samo vrisku i galamu. Jedna devojka je kukala: “Gde je moja mama? Gde je mama? Hoću da je vidim!” tada joj je otac, inače suprug nesrećne žene rekao “nema više mame ljubavi”.

Komšije dodaju da je ćerka nastradale žene zatim briznula u plač.

– Scena je bila jeziva, a čuli smo da je suprug pronašao u stanu kako leži u kuhinji dok se šerpa dimila. Na svu sreću on je brzo došao kući, inače ko zna šta bi bilo – dodaju komšije i nastavljaju:

– Njen sin koji ima četri godine je bio u sobi pored, a drugo dete im je bilo na ekskurziji.

Sagovornici kažu da je telo žene bilo nekoliko sati ispred stana.

– Ženu su stavili u crnu kesu i policija je dežurala pored njenog tela dok nije došla forenzika koji su je potom odvezli na obdukciju – kažu oni i dodaju da nastradalu ženu i njenu porodicu ne poznaju dobro jer su nedavno doselili.

BONUS VIDEO:Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar