Devojku ubila pogrešna KAŠIKA: Odmah posle objave o VERIDBI, stigla je strašna vest iz bolnice

Njen skrhani verenik je opisao kako je okrutnom igrom sudbine ostao bez ljubavi svog života

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Facebook

Mladić slomljenog srca opisao je najgori dan u mom životu kada je njegova verenica nastradala zato što je upotrebila pogrešnu kašičicu.

Krejg Mekinon (24) iz Solsberija u Velikoj Britaniji rekao je da su godine koje je proveo sa Džes Prinslu (24), bile „nezamenljive”. Veruje se da je Džes umrla od akutne alergijske reakcije na mlečne proizvode dok je bila na romantičnom odmoru u Južnoj Africi.

– Teško je pronaći jasnoću u današnjem, najgorem danu u mom životu. Ali stvar u koja mi nikada nije bila jasnija je da su 3+ godine koje sam imao sa svojom Džes bile nezamenljive, i ne bih ih menjao za 60 godina ni sa jednom osobom na svetu – napisao je on na društvenim mrežama posle tragedije.

Krejg je Džes zaprosio na vidikovcu Gods Vindou u Mpumalangi 27. decembra, a onda su 30. decembra otputovali u kuću njene majke u Johanesburgu.

Tu je došla u kontakt sa mlekom i doživela u anafilaktički šok, alergijsku reakciju prilikom koje se grlo zatvara. Džes je preminula sledećeg dana u bolnici, a lekari smatraju da je pogrešnom kašikom promešala čaj.

Devojka je bila oduševljena romantičnom prosidbom i objavila srećnu vest na društvenim mrežama. Okrutnom igrom sudbine, sledeća objava na njenom Fejsbuku bila je da je u kritičnom stanju u bolnici.

Krejg je rekao da je Džes uvek bila pažljiva kada je u pitanju njena alergija, ali lekovi koje je nosila sa sobom navodno ovaj put nisu delovali.

– Kada je Džes umrla, umro je i deo mene, ali niko nije kriv za njenu smrt – kazao je Krejg za Miror.

Objasnio je da ga je tog kobnog jutra probudio njen brat Daren, koji mu je rekao da je imala posebno tešku reakciju nakon što njeni lekovi protiv alergija nisu imali efekta. Hitno je prevezena u bolnicu, ali uprkos naporima lekara nisu uspeli da joj spasu život.

Džes je utvrđena alergija na mlečne proizvode kada je imala samo devet meseci. Prethodni put je došla u kontakt sa mlekom kada joj je bilo 18 godina i tom prilikom su je jedva reanimirali.

– Drugi put je naručila veganski desert koji nije trebalo da sadrži mlečne proizvode i bili su joj potrebni antihistaminici, EpiPen i odlazak u bolnicu. Ni ja nisam jeo mlečne proizvode oko tri godine jer jednostavno nije bilo vredno rizika – ispričao je skrhani verenik.

On je za kraj dodao da je Džes davala sve od sebe da se izvuče dok je bila u bolnici ali da je kasno uveče mirno preminula.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar