Obradović naneo direktnu ŠTETU Srbiji: Svojom izjavom dao ALIBI za otimanje Kosova i Metohije (FOTO)

Ovu izjavu Boška Obradovića su jedva dočekali svetski moćnici koji će je zasigurno upotrebiti protiv našeg Kosova i Metohije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Lider Dveri, Boško Obradović, po ko zna koji put je svojim izjavama naneo direktnu štetu državi Srbiji.

Naime, Obradović je na svom Tviter nalogu istakao da Krim i Donbas nikad nisu bili deo Ukrajine, čime je praktično dao alibi za otimanje Kosova i Metohije.

– Krim i Donbas nikada nisu bili Ukrajina niti je Ukrajina postojala pre komunističke revolucije i nasilne promene granica. Kijev je prva Rusija, a Krim mesto krštenja Rusa. Kako to može biti Ukrajina? Isto kao što je i ovde na Balkanu granice postavila teroristička organizacija KPJ – napisao je na svom Tviter nalogu Obradović.

Foto: Printscreen

Ovu izjavu Boška Obradovića su jedva dočekali svetski moćnici koji će je zasigurno upotrebiti protiv našeg Kosova i Metohije.

Srbija poštuje teritorijalni integritet i suverenitet drugih zemalja, te isto očekuje za uzvrat. Ali ovakvim izjavama srpske opozicije se samo nanosi šteta našoj zemlji koja je već u teškom položaju i koja je pritisnuta sa svih strana.

Predsednik Aleksandar Vučić je više puta istakao da nas treba da zanima samo Srbija i naši interesi i da ćemo sačuvati svoju zemljue samo ako brinemo o tome.

Ali pojedinim opozicionarima su bitni samo lični interesi i ciljevi, ne mareći da li će svojim postupcima ili izjavama ugroziti Srbiju, na bilo koji način.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar