Tajna PORUKA Nebojše Glogovca dva meseca pred smrt: Objavio je dok niko nije znao da je BOLESTAN (FOTO)

Vest da je bolestan stigla je samo nekoliko dana pred njegovu smrt

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Glumac Nebojša Glogovac preminuo je 9. februara nakon kratke bolesti, a vest o njegovoj smrti portesla je mnoge.

Ovaj glumac mnogima je bio omiljen, a umeo je da razveseli sve ljude oko sebe svojim flumačkim talentom i neverovatnom prirodom. Vest da je bolestan stigla je samo nekoliko dana pred njegovu smrt, a glumac je još u decembru objavio potresnu poruku koja je zabrinula mnoge.

– Držim se – napisao je Nebojša još 8. decembra 2017. godine na popularnoj društvenoj mreži Instagram uz sliku momka koji se jedva drži da ne padne u provaliju. Sada kada znamo pravo značenje ove poruke ona mnogo više boli.

Glumac je početkom januara 2018. godine otputovao u Nemačku kako bi u jednoj bolnici pokušao da neđe lek za tešku bolest od koje je patio. Zdravstveno stanje Glogovca naglo se pogoršalo poslednjih dana decembra, pred Novu godinu, te je po savetu prijatelja i lekara, navodno, prvih dana nove godine otišao u Nemačku po pomoć. U bolnici su mu, navodno, urađeni detaljni pregledi, ali se posle konsultacija sa lekarima ipak odlučio za povratak u Beograd, gde je nastavio da vodi bitku, a na kraju je preminuo u frbeuaru iste godine.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar