Sofiju čekao šok posle porođaja: Dali su joj VREĆICU, a unutra se krilo nešto skroz neočekivano (VIDEO)

Kako je rekla, zaboravila je da otvori poklon u porodilištu, pa je to učinila tek kad je došla kući

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen TikTok/jenmfjuice

Jedna mama po imenu Sofija objavila je na TikToku da je nakon porođaja od porodilišta pred izlazak dobila paket šminke luksuznog brenda Chanel.

– Kada se porodite u Kornelu u Njujorku, oni vam daju ovu Chanel torbu sa šminkom – rekla je u videu Sofija i pokazala sadržaj vrećice u kojoj su se nalazili pokloni.

Kako je rekla, zaboravila je da otvori poklon u porodilištu, pa je to učinila tek kad je došla kući, a sve je zabeležila kamerom i objavila na TikToku.

@jenmfjuice Having a great time over here #ptsd #chanel #childbirth #horror #terrifying #therapy #ppd #caymanjack #margarita #mama #toddler ♬ original sound – Jennifer Boyd

U snimku koji ima oko dva miliona pregleda, Sofija je iz vrećice izvadila bočicu parfema Chanel Gabrielle, čija je vrednost 90 dolara, potom ruž za usne Le Rouge Duo Ultra Tenue, koji košta 45 dolara i maskaru Le Volume de Chanel od 38 dolara, prenosi NY Post.

Uz poklon je dobila i čestitku od Chanela, u kojoj stoje pohvale odeljenju za akušerstvo i ginekologiju zbog brige za zdravlje žena.

Ako se pitate otkud to da u porodilištu dele Chanel pakete, evo odgovora:

Naime, u maju 2004. godine, bolnica Kornel je od Chanela dobila 1,5 miliona dolara za “izuzetno dostignuće u akušerstvu i ginekologiji“ i od tada ovaj modni gigant kao poseban poklon daruje kozmetičke proizvode i proizvode za negu kože svim ženama koje se porode u ovom porodilištu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar