Kampaco upozorava pred duel sa Realom: “Biće veoma teška utakmica, moramo da budemo fokusirani”

Nažalost njega neće biti na parketu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/YouTube

Plejmejker Crvene zvezde Fakundo Kampaco neće igrati protiv svog bivšeg kluba Real Madrida, ali bi savetima mogao da pomogne novim saigračima u crveno-belom.

Uoči meča 18. kola Evrolige koji se u utorak igra od 19.00 u dvorani “Aleksandar Nikolić”, Kampaco je pred srpskim novinarima pričao o predstojećoj utakmici.

On neće igrati zbog suspenzije pod kojom je još uvek Crvena zvezda i tako će ostati do 28. februara.

– Neću igrati sutra, ali znam šta me pitate. Biće veoma teška utakmica. Moramo da odigramo perfektnu utakmicu. Opasni su na svim pozicijama i mogu da daju koš sa bilo kog mesta. Ako jedan igrač igra dobro, drugi će igrati još bolje. Moramo da budemo fokusirani, igramo pametno i iskoristimo prednost domaće publike, to će biti ključ – rekao je Kampaco i istakao da ima puno prijatelja u Realu.

Kampaco je svojevremeno u Madridu imao sjajnu konekciju sa Valterom Taveresom.

– Trenutno igra na visokom nivou, mnogo većem nego kada sam ja bio tamo. Sada je dominantan centar. Moramo da budemo agresivni na njemu. Znamo da će promašiti neke šuteve i da će ići na ‘alej-apove’ ka njemu. Moramo da bude agresivni na njemu i igramo sa energijom.

Koje su slabosti koje bi Zvezda mogla da eksploatiše, a koje će otkriti saigračima u svlačionici?

– Moramo da smanjimo broj izgubljenih lopti, da budemo pametni. Ako izgubimo puno lopti, oni će dati mnogo koševa, jako su dobri u tome. Moramo da zaustavimo njihove kontre i da kontrolišemo skok. Ako u tome uspemo, bićemo bliži pobedi – rekao je Kampaco.

BONUS VIDEO:

Šok: ABA liga zabranila registraciju Zvezdinog igrača!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar