“Stradala je od ruke čoveka mračnih misli”: Brat mlade GATARE zatekao HOROR u njenom stanu (FOTO)

Turske vlasti za smrt vidovnjakinje u Istanbulu terete njenog partnera

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Telegram/уудалаиа

Mlada, ali poznata gatara iz Rusije Galina Trofimova ubijena je u Turskoj 25. decembra, a ubrzo su isplivali uznemirujući detalji zločina.

Njena smrt šokirala je celu zemlju, a pre svega Jakutsku oblast, odakle je bila poreklom. Turske vlasti za smrt vidovnjakinje u Istanbulu terete njenog partnera, iranskog državljanina Armina Asgarija, posebno zato što je odmah pobegao iz zemlje.

Foto: Telegram/уудалаиа

Tamošnji mediji pišu da je Galinino telo otkrio njen brat, koji takođe živi u Istanbulu. Došao je u posetu sestri, ali niko mu nije otvorio vrata, a onda se obratio bravaru za pomoć. Zajedno su otvorili vrata i pronašli ženu na krevetu. U stanu nije bilo njene dece, a nestao je sav novac i dragocenosti.

Na žrtvinom grlu su bile karakteristične modrice koje su znak davljenja. Takođe, u okviru preliminarne istrage utvrđeno je da je Iranac sa kojim je bila u vezi, navodno nakon izvršenog krivičnog dela, ukrao dragocenosti koje su se nalazile u stanu, odveo njenu decu, smestio ih u jedan od hotela i nestao.

Istanbulsko tužilaštvo uputilo je apel iranskim vlastima sa zahtevom za izručenje Asgarija, koji je osumnjičen za ubistvo ruske državljanke. Tačni uzroci smrti Jakutkinje biće razjašnjeni nakon veštačenja. Tada će njeno telo biti preneto u domovinu na sahranu.

Foto: Telegram/уудалаиа

Galina je radila kao profesorka engleskog pre nego što se preselila u Istanbul. Bila je poznata po gatanju uz pomoć raznih amajlija, koje je takođe prodavala. Uz to je organizovala kurseve na tu temu.

Asgarija je upoznala dok je učila turski jezik i često se sa njim slikala na društvenim mrežama. Čak je napisala kako joj je bilo teško da “primi muškarca u svoj život posle mnogo godina samoće i teškog toksičnog braka”, ali da je Asgari “uspeo da pronađe ključ njenog srca”.

Galinina sestra oglasila se povodom užasa koji je zadesio njihovu porodicu.

– Naša sestra je stradala od ruke čoveka mračnih misli. Njen život je prekinuo čovek koga je smatrala svojim mužem. Ubica joj je uzeo telefon, ukrao sav njen novac i pobegao u Iran. Ne možemo da se prijavimo ni na jedan njen nalog, pa ako se iznenada pojavi nova objava na njenim društvenim mrežama, nemojte da joj verujte, telefon je u rukama te osobe – napisala je ona u objavi na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, kp.ru

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar