Selektor Portugala zagrmeo: “Ostavite Ronalda na miru”

Tokom utakmice osmine finala protiv Švajcarske, Ronaldo je bio zamena što mu se u dresu reprezentacije desilo prvi put od 2008. godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: AP Photo/Darko Bandic

Selektor fudbalske reprezentacije Portugala Fernando Santoš izjavio je danas pred meč u subotu sa Marokom na Svetskom prvenstvu u Kataru, da je vreme da mediji “ostave na miru” igrača Kristijana Ronalda koji je u meču u osmini finala bio zamena.

– Krajnje je vreme da ostavite Kristijana Ronalda na miru u ime onoga što je uradio za portugalski fudbal – rekao je Santoš pred sutrašnju utakmicu protiv Maroka u četvrtfinalu Mundijala.

Fudbalski savez Portugala (FPF) demantovao je u četvrtak navode da je kapiten reprezentacije Kristijano Ronaldo, koji je na utakmici osmine finala Svetskog prvenstva protiv Švajcarske bio zamena, zapretio da će napustiti nacionalni tim.

– Nikada mi nije rekao da želi da napusti reprezentaciju i mislim da je krajnje vreme da prekinemo tu priču – rekao je Santoš.

Kako je nedavno preneo portugalski sportski devnik, 37-godišnji fudbaler se žestoko posvadjao sa selektorom nakon što je saznao da će meč osmine finala protiv Švajcarske (6:1) početi na klupi, zbog čega je zapretio da će napustiti tim, pre nego što je na kraju promenio odluku.

Tokom utakmice osmine finala protiv Švajcarske, Ronaldo je bio zamena što mu se u dresu reprezentacije desilo prvi put od 2008. godine.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar