Aleks zakukala iz sveg glasa: Priznala da joj veza sa Dejanom nije bila SAVRŠENA, pa briznula u plač

Aleks zaplakala zbog svega

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Aleksandra Nikolić prvi put progovorila je o Dejanu Dragojeviću i njihovom odnosu.

– Možda namerno ovo radiš, jer si skontala da te je Dejan ostavio – dodao je Miki.

– Ovo sigurno nije inat, pogotovo ne preko Filipa. Ona ga je emotivno oživela, ovo nije 100% inat, ona nije loša osoba – dodala je Anđela.

– Može da se tumači sa više strana, znam da nisam ispravna. Sama znam da sve ovo što se dešava je u mojoj glavi, ne znam šta mi je u glavi. Prija mi da provodim vreme sa drugim muškarcem. Da sam mogla da biram ovo je najgora solucija, nisam ovo planirala. Neću da pričam o mom i Dejanovom odnosu, nije bio savršen i idealan. Neću ga pljuvati, ne znam šta radi napolju, kako se ponaša. Filip je neko ko mi prija, imam neku vrstu osećaja, imam neka osećanja, istina je! Mojim druženjem sa njim, činim nešto jako loše – rekla je Aleks.

– Jutros su se svi zezali, ja sam legla da spavam i probala sam da iskontrolišem sebe. Rekla sam da neću to raditi, da mu ne prilazim. Bila sam zbog Filipa najveći debil, ali sam bila zaljubljena u njega – kazala je Aleks.

– Što si uradila uradila si, nikom ovde nisi nešto uradila, ima pravo ko god da ti kaže šta hoće. Moraš da prihvatiš i kritike, dobila si priču, tako je kako je. Nemoj da misliš da te ljudi mrze – dodao je Mića.

Aleksandra Nikolić izletela je iz radio-emisije i otišla u pab plačući.

– Hoću da idem kući – rekla je Aleks.

– Sama si sebe dovela u tu situaciju, plači sada sama si kriva, je*i ga – dodao je Miki.

– Ja ne mogu ovo, nisam normalna Miki – rekla je Aleks.

– Ušla si u sukobe sa Milicom koja ti je drugarica, mi ostali smo ne bitno, ti ne znaš ni prijatelje da izabereš! Sama si dovela sebe u tu situaciju – rekao je Miki.

– Nek se isprazni, šta te briga – kazao je Mikica.

BONUS VIDEO:Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar