Lepu Julijanu (27) policija je našla ZADAVLJENU u kesama za šut: Snimak pokazao kome se zamerila (FOTO)

Poslednji put je viđena kako ulazi u svoju zgradu da proveri kako napreduju radovi u stanu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Instagram/misssjuliana

Frizerka iz Sankt Peterburga ubijena je u svom stanu, a za njeno ubistvo optužen je majstor koji “plašio da neće biti plaćen za loše obavljen posao”, prenosi San pisanje ruskim medija.

Almaz Ibrajev (41) iz Kirgistana tereti se da je pretukao i zadavio svoju klijentkinju Julijanu Čižovu (27). Policija je, nakon što je prijavljen njen nestanak, telo pronašla 23. novembra u njenom stanu umotano u kese za šut.

Julijana je nedavno unajmila Ibrajeva za radove na njenom novom stanu, da bi u jednom trenutku otišla da proveri kako napreduje renoviranje. Poslednji put je viđena kako ulazi u stambeni blok pre nego što je nestala, što je navelo policajce da posumnjaju u Ibrajeva.

Foto printscreen Youtube

Istraga je utvrdila da je Julijana više puta udarena teškim predmetom u glavu pre nego što je zadavljena, pretpostavlja se žicom. Ibrajev je uhapšen 27. novembra posle kraće potere.

Iako motiv ubistva zvanično nije otkriven, neki lokalni mediji su objavili nezvaničan podatak iz istrage da frizerka nije bila zadovoljna radom majstora, te da se on plašio da neće biti plaćen.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar