Ušla u sobu muža PRELJUBNIKA, pa zanemela kada je videla sa kim je vara: KLEKNULA je i izvinila mu se

Krenula je da ga uhvati u aferi sa koleginicom, ali nije očekivala da je sa najboljim drugom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Priče o neverstvu svakodnevno se viđaju kod hiljada parova u svetu, a neke od ozlojađenih žrtava izdaje odlučuju da podele svoje iskustvo na društvenim mrežama, bilo da daju sebi oduška i dobiju podršku, ili da se osvete osobi koja im je slomila srce.

Međutim, nedavna priča sa TikToka umesto standardne drame i histerije, koji obično postaju viralni, ide u potpuno drugu krajnost, fokusirajući se na “dosadnu” toleranciju i razumevanje.

Naime, prevarena žena Marisela Ruiz je ispričala kako je uhvatila svog muža, sa kojim ima dvoje dece, na delu u hotelskoj sobi. Međutim, umesto ljubavnice, zatekla ga je sa ljubavnikom, a onda se sažalila na njegovo objašnjenje da ga je bio strah da prizna da je gej.

@mariselaruizsinaloa #storytime ♬ original sound – Marisela Ruiz Sinaloa

Marisela je takođe otkrila da je njen bivši sada u srećnoj vezi sa svojim “najboljim drugom”, kako ga je predstavljao dok se skrivao.Njoj je, kako kaže, posle devet godina braka postalo sumnjivo što je stalno nalazio izgovor za odsustvo od kuće, uveravajući je da radi. Zbog toga je pomislila da ima aferu sa nekom koleginicom sa posla.

Nakon nekoliko “noćnih smena”, žena je odlučila da se raspita kod njegovih kolega i otkrila da oni zapravo ne rade noćne smene , što je bio još jedan razlog više da poveća sumnju na neverstvo.
Marisela je onda rešila da prati svog muža jedne noći kada je on navodno otišao na posao. On se navodno sreo sa “drugom”, pa je mislila da će otići u kafanu, ali su umesto toga završili u hotelu.  Žena ih je pratila unutra i iznajmila sobu za sebe, a onda pokucala na njihova vrata. Tu ju je čekalo šokantno otkriće, ali je njena reakcija bila još neverovatnija.

Naime, Marisela kaže kako je kleknula i zamolila njega za oproštaj što dotad nije ništa primetila. Prevarena žena tvrdi da je na kraju uspešno prevazišla trauma uz pomoć psihologa I da je razvila blisko prijateljstvo sa svojim bivšim.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, Kalle Blue Radio

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar