VEOMA UZNEMIRUJUĆ VIDEO: Udara ženu dok ona u naručju drži BEBU, čuje se plač, Srbija zgrožena

Strahota!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Uznemirujući video pojavio se na društvenim mrežama, a na kom se vidi još jedan slučaj nasilja u porodici, ovog puta zabeležen kamerom.

Na video snimku postavljenom na Instagram priofilu “stop_nasilju1”, vidi se kako uznemirena majka sedi na krevetu sa detetom u rukama, dok je u sobi i muškarac koji joj u jednom trenutku prilazi, zatim je udara po nosu i, kako se vidi, počinje da je davi gurajući je na krevet.

Istovremeno dete je i dalje u naručju majke i ne ispušta ga iz zagrljaja, iako sve vreme plače, uznemirena je i vidno uplašena od nasilnika.

Dok je udara, ne mareći čak ni za dete, čuje se kako joj govori da ućuti!

Profil koji je video postavio na platformu, u opisu videa apeluje na sve da podele necenzurisan video, i da zajedno sprečimo nasilje, te postavljaju pitanje “hoće li neko reagovati?”

Podsetimo, krajem prošlog meseca još jedan video snimak nasilja u porodici šokirao je javnost, a na kom se videlo kako majka mučki tuče svoju ćerku, koja nema više od tri godine.

Majka u jednom momentu devojčicu, koja se pritom guši u suzama, baca na pod i nastavlja sa pretnjama.

– Još nisam završila, dođi ovamo, nisam završila, nemoj da te jurim. Ako ti dođem gotova si – izgovara žena sa snimka.

Policija je ubrzo nakon postavljanja videa u medijima reagovala i privela pomenutu majku.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Muskarci u Srbiji su stvarno otkacili. Nikada nisam cula za ovoliko maltretiranih zena kod nas. Usao neki djavo u narod a oni nesposobni da se bore sa zivotom pa ajde udri po zeni. Bezite od takvih manijaka, ne zasluzujete to.

    Odgovori

Ostavite komentar