Modni dodaci koje morate da imate ove ZIME: Zavirite u ormar svoje BAKE jer su se stari trendovi vratili

Neka vaš stajling bude upečatljiv

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Iako je prošlo mnogo godina od kada su naše bake živele svoju mladost, u njihovim ormarima i dalje mogu da se nađu bezvremenski komadi.

Sve je više starinskih modela koji oživljavaju novi duh vremena, a što je najbolje od svega, veoma lepo izgledaju kada se obuku.

Zato zavirite u ormare svojih baka i proverite da li od njih možete da “ukradete” ove komade koji su neophodni za predstojeću zimu.

Rukavice

Ovaj trend će definitivno obeležiti zimu 2022. Romantični trend iz vremena naših baka, te obavezno nabavite svoj par. I zapamtite, što su duže, to bolje.

Upečatljive narukvice i prstenje

Sve što je prenaglašeno, to je “must”. Prstenje sa velikim kamenjem, ogromne narukvice.. očas posla će podići na nov nivo i najjednostavniju crnu haljinu.

Foto: Shutterstock

Statement minđuše

Kada je reč o minđušama, nastavljamo u istom maniru, te se pored statement minđuša, vraćaju na scenu i takozvani earcuff-ovi za koje ne morate da imate progušene uši. U modi je sve – od klasičnih prstenova, do minđuša koje idu preko čitavog uha.

Neobični šalovi i marame

Jesen i zima su nezamislive bez marama i šalova, ali sada oni postaju glavna zvezda autfita. Kožne varijante, neobični materijali, apsolutno je sve dozvoljeno.

Natkolenice 

Još jedan trend kojem se dame posebno raduju. Dokolenice i natkolenice su ponovo broj jedan aksesoar, a pogotovo one koje po sebi imaju i ukrase. Slavne trendseterke već ih kombinuju uz popularne mokasine te nije loše da na vreme nađete svoj par.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, najžena.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar