Zatekla muža i sestru GOLE u kuhinji: U trenutku je odlučila šta da im uradi, ali sada ima veliku muku

Nesrećna žena kaže da nije u stanju ni da se pomera od šoka, jer su joj to bile jedine dve bliske osobe u životu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Neimenovana žena ostala je u potpunoj neverici nakon što je zatekla svog muža golog u kuhinji sa svojom sestrom, jedinim članom porodice koji je uvek bio uz nju. Nesrećna žena, koja kuhinju opisuje kao svoj “ponos i radost”, kaže da je samo nastavila da vozi nakon što je njih dvoje uhvatila gole i da je odsela u hotelu, prenosi Miror.

Trenutno je u šoku i slomljenog srca i ne zna šta dalje, a sestru i muža je blokirala na mobilnom telefonu. Ona odbija da prihvati da se sve ovo zaista dogodilo i oseća se duboko izdanom od strane „dve najvažnije osobe“ u njenom životu.

– Čim sam ih videla, ušla sam u auto i otišla. Nastavila sam da vozim, i vozim, i vozim dok nisam našla hotel u kojem sam sada. Ne želim da verujem. Ne znam šta da radim. Moja sestra, moja jedina porodica i moj najbolji prijatelj, ona koja treba da bude uz mene i da me podrži – započela je ona ispovest.

– Moj muž, moja druga polovina, koji treba da me voli i poštuje. Dve najvažnije osobe u mom životu su sve pokvarile. Oboje sam ih blokirala. Ne želim da slušam njihove patetične izgovore. Ne želim da se suočim sa ovim. Želim da se vratim u vreme ujutru kada je sve bilo u redu – napisala je skrhana žena na Reditu.

Objasnila je da je, kada je videla sestrin auto parkiran napolju, nakon što je stigla kući ranije nego obično, jednostavno pretpostavila da je svratila da ostavi hranu koju je donela sa posla. Čak ni u najvećem ludilu, nije zamislila ono što je sledeće videla.

Nesrećna žena, koja je svojim novcem platila kuhinju, rekla je da sada „ne može da se kreće“.

– Ako se pomerim, to postaje stvarno i moram da prihvatim ono što sam videla i da smislim šta dalje – piše ona.

Jedan korisnik ove druptvene mreže joj je da konkretan savet

– Deblokiraj ih i pusti njihove pozive na govornu poštu. Isključi zvono za svakog od njih u svojim kontaktima. Na taj način možeš da dobiješ dokaz njihovog izvinjenja. Možda će ti zatrebati takav dokaz za razvod – napisala je ta osoba.

– Želim ti sve dobro i šaljem ti snagu. Platila si tu kuhinju, pobrini se da je zadržiš. Ako treba, prodaj kuću kasnije, ali se vrati i izbaci ih. Ništa drugo od tebe ne zaslužuju – glasio je jedan od komentara.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, net.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar