Šta znači kada sanjate brojeve i zbog čega su NULA i OSMICA veoma važne cifre?

Proverite šta vam brojevi poručuju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Brojevi koji se pojavljuju u našim snovima imaju posebnu simboliku i zato je zanimljivo pogledati koje je njihovo značenje.

Broj 0

Nula u snovima simbolizuje krug života. Kao i u čitavoj numerologiji, on predstavlja beskonačnost ili večnost.

Drugo tumačenje broja 0 u snovima je nastavak ili povratak izvoru. To može značiti da se vrtite u krug.

Broj 1

Broj 1 koji se pojavljuje u vašem snu, simbol je povezanosti sa svima u univerzumu. Broj 1 takođe znači da je vreme da ostvarite svoje najluđe snove. Provedite više vremena u oblastima svog života koje vas zanimaju.

U numerologiji, broj 1 simbolizuje nove početke i promene. Ovo je vaša prilika da rastete i razvijate se na nove načine.

Foto: Shutterstock

Sanjati broj 1 vas moli da obratite pažnju na svoje misli i intuiciju za odgovore i rešenja za svoje probleme. Sanjati 1 je signal da možete manifestovati sve što pozovete u postojanje. Mogu se pojaviti kao jednocifreni, dvocifreni ili trocifreni broj.

Videti broj 11 u svojim snovima, znači da vas anđeli čuvari guraju da sledite svoju svrhu i verujete svom instiktu. 11 predviđa čudesnu avanturu u koju ćete se upustiti. Ali niste sami. Vaši anđeli će biti uz vas na svakom koraku.

Broj 2

Snovi o broju 2 daju vam do znanja da morate da donesete veliku odluku u svom životu. To može biti preseljenje ili promena posla, ili čak kraj veze.

Snove o broju 2 ne treba zanemariti, bilo koji izbor koji vam je pri ruci biće ključan za vaše emocionalno blagostanje. Možda takođe slavite velika dostignuća. Broj 2 je pokazatelj uspeha i potrebe da se pređe na sledeću priliku.

Ako vidite broj 22 u svojim snovima, mistični broj sa visokom vibracionom energijom, vreme je da svoju duhovnu mudrost podelite sa svetom. Ovo je takođe znak da vaši anđeli čuvari vode vaš put i da nećete pogrešiti.

Foto: Shutterstock

Broj 3

Broj 3 u snovima je poziv za buđenje koji vas podstiče da prihvatite duhovno vođstvo. Morate se uskladiti sa višim silama, slušati svoju intuiciju i staviti svoju veru na test.

Broj 3 je podsetnik da ste uvek imali duhovnu pomoć i da se to neće promeniti, pa izađite i uzmite ono što je vaše.

Pojava broja 33 u vašim snovima, podstiče vas da živite svoj najbolji život. Trebalo bi da tražite život u izobilju i uspehu. 33 je slično optimizmu, pozitivnosti i snazi.

Broj 4

Broj 4 u vašim snovima je upozorenje da se organizujete. Kada se vaš život u potpunosti uredi, pozitivna energija će teći slobodno.

Kada svi aspekti vašeg života, uključujući i vaš um, budu čisti, biće vam jasno šta želite i moći ćete da postignete svoje ciljeve.

Broj 5

Naići na broj 5 u snovima znači dobro zdravlje i zadovoljstvo svojim životom.

Imate jaku ravnotežu između posla i privatnog života i znate kako da je održite. Možete ispuniti sve ciljeve koje postavite.

Foto: Shutterstock

Broj 6

Snovi o broju 6 su jasan signal da obratite pažnju na ono što se dešava sa vama iznutra. Možda pridajete previše značaja spoljašnjim stvarima.
6 vas takođe upozorava da morate više da se fokusirate na svoj dom i porodicu. Ukazuje na važnost zdrave ravnoteže.

Broj 7

Broj 7 se pojavljuje u vašim snovima kako biste znali da ste na pravom putu u životu. Možda ćete naići na prepreke, ali ćete ih savladati bez napora.
7 je poruka anđela koja vam daje do znanja da odobravaju izbore koje ste napravili. Trebalo bi da nastavite ovim putovanjem.

Foto: Shuterstock

Broj 8

Broj 8 je znak da ćete u bliskoj budućnosti biti obasuti obiljem. Nastavite da gurate napred i pobeda je izvesna.

Videti 8 u svojim snovima je nebeska poruka koja pruža osećaj sreće i mira. Ne brinite o oskudici, jer neće dugo trajati.

Broj 9

Ako slučajno sanjate o broju 9, znajte da ste usred saznanja koja je vaša svrha u svetu.
9 takođe može poslati poruku da ste pozvani da služite drugima kao humanitarac. Pomaganje drugima će vam koristiti i osigurati da vaše potrebe budu zadovoljene

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar