Da volite, čuvate i štitite Srbiju! Predsednik Vučić poslao snažnu poruku građanima (VIDEO)

Bezbednosno - informativna agencija (BIA) obeležava danas 123 godine od osnivanja Odeljenja za poverljive policijske poslove

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO TANJUG/ VLADIMIR SPORCIC/ nr

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je svečanosti povodom obeležavanja 20. godina od osnivanja Bezbednosno-informativne agencije, a tim povodom je na Instagram nalogu predsednika postavljen snimak sa jakom porukom.

– Da volite Srbiju, da čuvate Srbiju, da štitite Srbiju. Živela Srbija! – piše u opisu snimka.


Podsetimo, Bezbednosno – informativna agencija (BIA) obeležava danas 123 godine od osnivanja Odeljenja za poverljive policijske poslove, i 20 godina od osnivanja Agencije kakva je danas, a svečanosti u zgradi BIA-e prisustvuje i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Predsednik je podsetio na reči Baraka Obame, koji je rekao da se ne možemo oslanjati samo na vojsku da bi branili našu bezbednost, već je potrebna i jaka civilna agencija.

– Danas živimo u vremenu u kom je aktivnost naše službe najvažnija, posebno zbog spoljnog faktora. Beograd je poslednjih nedelja poput Kazablanke. Kada imamo goste iz Rusije, otkrivamo one iz zapadnih službi koji ih prate. Kada imamo goste sa Zapada onda one druge koji ih prate u stopu. To govori koliko su zainteresovani ne samo jedni za druge, nego za ovo parče zemlje koje bismo da sačuvamo za sledeća pokoljenja – rekao je predsednik.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar