Konobarica uz bakšiš našla i PORUKU: Kada ju je pročitala, odmah istrčala i počela da se TRESE (FOTO)

Toliko joj se u trenutku slošilo da je morala da popije čašu vode

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ABC News Radio printscreen

Da na svetu zaista ima dobrih ljudi čujemo često u mnogim neverovatnim pričama, u kojima je neko usrećen, što nečim značajnim, što sitnicom.

Takva je i priča Keli Amar, konobarice iz restorana “Miami squeeze” na Floridi, koja je ostala  bez teksta kada je prvog januara ujutro prošle godine došla na posao.

Mučeći se sa silnim računima i time što mesecima restoran nije radio kako treba zbog epidemije koronavirusa, Keli se našla rubu egzistencije i svaki dolar joj je značio.

Kada je čula da će gazda da od Nove godine otvorio “Miami squeeze” njenoj sreći nije bilo kraja. Ipak, to je samo bio blagi oblik sreće naspram onog što će tek doživeti u startu 2021. godine.

Na doručak, kafu i kolače došla je regularna mušterija, žena od pedesetak godina koja je uobičavala da tu svraća dva puta nedeljno. Prilikom poručivanja rekla je Keli kako je jedva čekala i ona da restoran ponovo krene da radi kao pre.

Foto: Instagram/miamisqueeze

Kada je završila s obrokom, račun od 71 dolara platila je 2.021 dolar! Simbolično, zar ne?

Toliko je žena zapravo ostavila novca za Keli kako bi obema Nova godina krenula radosno.

“Srećna Nova godina! Puno zagrljaja i poljubaca, obožavam da dolazim ovde”, napisala je žena.

Keli u prvi mah ništa nije razumela mislila je da je žena pogrešila, a onda je videla posvetu na računu i izašla napolje.

– Počela sam da se tresem i vrištim od sreće. Moji gorući problemi u životu odjednom su bili kao rukom odnešeni. Nestali su! Plakala sam. Morala sam da popijem čašu vode da dođem k sebi – rekla je Keli Amar novinarima, dodajući da je žena samo želela da učini dobro delo i da svi prvog dana 2021. godine budu radosni i srećni.

BONUS VIDEO:Izvor: mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar