“Nismo u stanju da GOVORIMO”: Oglasila se Uki Q nakon što je obelodanila detalje NASILJA nad sestrom

Sestra Sara zbog supruga prošla kroz pakao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen

Popularna Tiktokerka Una Kablar, poznatija kao Uki Ku, oglasila se sada o nasilju koje je sinoć oko 21 čas doživela njena sestra Sara H. (19). Kako je tiktokerka navela njenu sestru je, navodno, pretukao suprug, a Uki se sada ponovo obratila javnosti

Una je zamolila sve da joj daju prostora jer nije u stanju da daje izjave, kao i da su njena mama, sestra i ona u lošem stanju:

Foto: Printscreen

– Ne prestaje da mi zvoni telefon od jutros, ja stvarno ne mogu da pričam i dajem izjave novinarima, sada ni ja, ni mama, a Sara pogotovo. Trenutno nije vreme za to. Sve što imam da kažem kačiću ovde na svom profilu, pa sa tim novinari mogu dalje da rade šta žele. Ja da gostujem negde, da se pojavljujem usred ovog pakla, niti sam u stanju, niti želim da pravim rijaliti od ove situacije. Samo hoću da dođe što više ljudi, to je sve. Hvala na razumevanju. I hvala svim ljudima, medijima i novinama koje su podelile i prenele- napisala je Una.

Podsetimo, ona je noćas objavila fotografije povreda svoje sestre uz opis da ju je fizički napao njen suprug:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Una Kablar (@uki_q)

– Muž moje sestre je večeras pretukao moju Saru skoro na mrtvo. Uzeo joj je glavu i udarao njenom glavom o pločice, stiskao je za vrat u pokušaju da je udavi a nakon toga udarao šakama iz sve snage. Pritiskao bebu staru 2 meseca i pravio modrice, uz pretnje da će joj oduzeti starateljstvo ako se razvede od njega – napisala je Una o dodala:

– Nakon što je večeras unakazio, dovezao je na VMA i pobegao dok mu nisu došli tata i brat jer je tatin sin. Došli su smejući nam se pred policijom uz dobacivanja sa očeve strane kako je ponosan na svog sina i kako će tek da bude. Nakon što smo rekli da ćemo sve da objavimo javno, njegov tatica počeo je da preti uz reci kako on ima lek i za to jer misli da novcem može sve da reši. U najboljem slučaju biće kažnjen samo zabranom prilaska iako je prebio moju sestru večeras skoro na smrt i još uvek ne znamo koje su joj sve posledice od njegovih povreda – napisala je Una i zamolila sve da podele njenu objavu kako bi im pomogli u borbi sa porodičnim nasiljem, nasiljem nad ženom i bebom od 2 meseca:

– Imamo još puno toga da kažemo ali smo trenutno u šoku.

Sve se izdešavalo sinoć oko 21 čas. Uninoj sestri su, kako je navela, snimali vrat, grudni koš. glavu, pluća a podnela je i krivičnu prijavu policiji. Unina sestra se, kako je napisala, u jednom trenutku i onesvestila.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar