Tom Kruz maže ptičiji IZMET na lice: Glumac zgadio fanove širom sveta, a evo ZAŠTO to radi

Glumac je isticao da ne vidi ništa čudno u tome

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA

Brojnim holivudskim facama lepota je igrala važnu ulogu kada je sama karijera u pitanju. Godine prolaze, svaka donese novu boru, a neki od njih teško se bore sa činjenicom da stare.

U nekoliko navrata imali smo prilike da vidimo fotografije Toma Kruza na kojima se vidi koliko je otečen, a ljudi širom sveta komentarisali su da glumac preteruje sa ubrizgavanjem botoksa u lice. Tada je izazivao gađenje javnosti, a o njegovom izgledu pričali su i brojni plastični hirurzi.

– Čini se da je Tom preterao s injekcijama protiv bora i filerima, što je zapravo negativno uticalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja strukture lica pacijenta, rezultat zahvata može biti iskrivljen i neprirodan izgled – rekla je jednom prilikom estetski hirurg Nila Raja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise)

Ipak, Tom Kruz ističe da se nije podvrgao estetskim zahvatima, već da koristi gadniju metodu – ptičiji izmet. Izvor blizak glumcu otkrio je da njegova koža nikada bolje nije izgledala, a sve zahvaljujući skupom tretmanu. Ova metoda uključuje mešanje izmeta slavuja sa pirinčanim mekinjama i vodom, a smesa se nanosi na lice kao maska.

– Tom se ne bavi botoksom ili operacijama, ali posvećuje veliku pažnju svim novim prirodnim tretmanima. Nedavno je počeo da eksperimentiše sa tretmanom ptičijeg izmeta, tačnije slavuja, a to mu je preporučio holivudski prijatelj i rezultati su bili fantastični – rekao je izvor.

Prema njegovim rečima, Tom ne veruje u plastičnu hirurgiju i misli da je ovo bolja alternativa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom cruise ✨ (@tomcruise_only)

– Tom ne smatra da je maska od ptičijeg izmeta čudan tretman. Zapravo, on ističe da postoje mnogo luđi i neobičniji hirovi i metode.

Među ostalim poznatim ličnostima za koje se veruje da su obožavatelji ovog tretmana izmeta su Dejvid i Viktorija Bekam, koji su nekada bili dobri prijatelji sa Kruzom. Kozmetičarka iz Njujorka, Šizuka Bernštajn, rekla je da “izmet slavuja deluje kao piling koji izbacuje prljavštinu i dodaje sjaj”.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar