Beauty spektakl: Dušan Lazić na drugom beogradskom Master Class-u otkrio tajne svoje umetnosti (FOTO)

Spektakularno predavanje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Da na ovim prostorima žive najlepše žene, odavno je poznato, a kako da tu svoju lepotu istaknu do savršenstva i prikriju neke eventualne nedostatke, otkrio je Dušan Lazić na svom drugom beogradskom Master Class-u.

Najpoznatiji regionalni make-up umetnik održao je spektakularno predavanje u do poslednjeg mesta ispunjenoj operi i teatru Madlenijanum, a koliko je pažnje izazvao govori i to što se za ovaj događaj danima nije mogla naći karta.

Osim profesionalnih šminkera, zaljubljenika u šminku, i brojne poznate ličnosti, Lazini saradnici, došle su da vide njegovo predavanje, pa je tako ovaj događaj dobio i dodatnu dozu glamura.

Crvenim tepihom prošetali su tako Ilda, Gordana i Sanela Šaulić, Aleksandra Prijović, Milica Todorović, Nadica Ademov, Jelena Tomašević, Danijela Buzurović, Marina Visković, Marina Tadić i mnoge druge VIP ličnosti, a sve one su sa velikom pažnjom slušale Lazićevo otkrivanje tajni svoje umetnosti.

– Uvek sam verovao da treba isticati karakteristike ljudi koje već imaju a ne praviti im drugo lice. Mislim da je to jedini ispravan pristup ovom poslu u vremenu kada razne neznalice dele savete bez odgovornosti, a filteri menjaju fizionomiju- rekao je Lazić u uvodnom obraćanju propraćen ovacijama.

Tokom više od tri sata, na dva modela različite dobi, Laza je pokazao kako svako može da postane najbolja verzija sebe, ne štedeći savete i bez ikakve mistifikacije kojoj su vrhunski majstori skloni.

Foto: Objektiv

Publika je ovo nagradila ovacijama, a Lazić je još jednom pokazao da u svakoj vrsti umetnosti postoje zvezde, ali se samo retki domognu vrha.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar