Ovo je POLITIČARKA sa najvećim GRUDIMA na Balkanu: Ima jasan CILJ, a na fotkama nije stidljiva (FOTO)

Emina je pre dve godine objavila da će se boriti za mesto u Gradskom veću Tuzle

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/emiinajahic

Tuzlanka Emina Jahić, Instagram ličnost koju na toj društvenoj mreži sada prati 230 hiljada korisnika, objavila je pre 2 godine da će se kandidovati na lokalnim izborima u Bosni i Hercegovini.

Jahić je tada na Instagramu objavila da će se boriti za mesto u Gradskom veću Tuzle te da će na izbore izaći kao kandidatkinja stranke Demokratskog fronta (DF) čiji je predsednik Željko Komšić. Navela je i da se na izbornoj listi nalazi na 28. mestu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahić (@emiinajahic)

– Kao mlada osoba, svesna sam položaja mladih u današnjem društvu kao i problema s kojima se svakodnevno susrećemo. Stoga, kao predstavnica Foruma mladih DF-a, fokus mog delovanja biće poboljšanje položaja mladih – napisala je Jahić tada u objavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahić (@emiinajahic)

– Jedan od problema na koji želim da se fokusiram, a sa kojim se većina susreće je sticanje radnog iskustva kao preduslova za dalje zapošljavanje. U narednom periodu, želim da čujem Vaše probleme i predloge kako bi se zajedničkim snagama izborili za svoja prava i poboljšali položaj u društvu – nastavila je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahić (@emiinajahic)

– Pored toga, radiću i na poboljšanju uslova života svih nas u mesnim zajednicama koje pripadaju gradu Tuzla, te ćemo uz Vašu pomoć, napraviti od naše Tuzle bolje mesto za život – zaključila je.

Jahić je u “o meni” delu svog Instagram profila navela da na Američkom univerzitetu u Bosni i Hercegovini studira međunarodne finansije.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Espreso

Komentari (3)

Ostavite komentar