Viki upoznala Franju Osmakčića: Otkrila kako je protekao SUSRET, pa progovorila o borbi za STARARELJSTVO

Iskreno progovorila o nezgodnim temama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Pink

Bivša učesnica “Zadruge” Viktorija Mitrović otkrila je da je upoznala Franju Osmakčića, oca Marka Osmakčića, ali i da ju je bivši muž tužio.

Viktorija je priznala da je kratko pričala sa ocem svog bivšeg dečka koji je lažirao svoju smrt kako bi sina izvukao iz “Zadruge 5”.

Foto: TV Pink/printscreen

– Igrom neprilike desio se taj susret, istina je. Popričali smo ukratko nešto. Sve je prošlo u redu, isto tako bi i moja porodica reagovala da su sreli Marka. Čovek je na mestu, niti je agresivan, nije ni monstrum i jako je inteligentan. Udelio mi je par saveta – rekla je Viki.

– Šta on misli o tebi, je l’ te prihvata kao potencijalnu snajku? – pitao je voditelj.

– On je tu da Marku kaže i uputi, ali opet ako je Marku neka žena dobra, dobra je i njemu. Ne znam kakvo mišljenje ima o meni nakon svega, meni je jako krivo što mi nismo opstali da može da me vidi iz druge perspektive, ali Bože moj, prvi susret je prošao kako treba – rekla je Viki.

Foto: Printscreen/ Pink

Mitrovićeva je otkrila da prolazi kroz pakao zbog bivšeg supruga.

– Moj bivši muž me stvarno tužio. Još uvek se radi na slučaju. Sudim se sa njim za svoje dete. Nemam strah da ću izgubiti, ima on šta da podnese u njegovu korist. To što sam bila u Zadruzi mu neće dobro doneti na sudu. Naravno da će dete ostati kod mene. Znam protiv koga se borim, znam kako mogu da ga dobijem. Potrudiću se najviše što umem, biću fer. Nije plaćao alimentaciju dve godine. Gledala sam da nam ne bude u blizini jer je uvek pokušavao da se pomiri sa mnom. Bolje da to sud odluči – rekla je Viktorija.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar