Nakon priča da se UDALA za Igora Jurića, Milena Popović sve ZBUNILA: Evo šta je sad objavila (FOTO)

Šuškanja su krenula zbog prstena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/milos rafailovic, Printscreen/Instagram

Milena Popović, supruga ubijenog političara i ekonomiste sa Kosova i Metohije, Olivera Ivanovića, našla se na meti uvreda i kritika nakon što je objavila fotografiju u kupaćem kostimu, a pre toga priznala vezu sa Igorom Jurićem.

Potom su krenule priče da su Milena i Igor stali na “ludi kamen”, a ona je sad podelila poruku koja je izazvala brojne reakcije.

– Ljubi Boga, pa će i On tebe kroz nekog posebnog – objavila je ona.

Foto: Instagram/Printscreen

Priče o braku su krenule na osnovu komentara sa Instagrama i zbog toga što Milena Popović na jednoj fotografiji nema ništa od nakita, a već na sledećoj nosi prsten koji izgleda kao venčani.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milena Ivanović Popović (@milena_bogdan)

“Da li se to ona pohvalila vereničkim prstenom i burmom?”, glasio je jedan od komentara, a onda su pojedinci krenuli da listaju njen profil i da traže kada je bila sa prstenom, a kada ne.

Tako su došli do podatka da u aprilu ove godine na objavama nema nikakav nakit, dok je već od maja postavila fotografije sa prstenom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milena Ivanović Popović (@milena_bogdan)

Pored toga, na mnogim fotografijama pozira tako da se prsten dodatno ističe, a citat koji je juče objavila dodatno je produbio misteriju o dešavanjima u njenom životu i zbunio njene pratioce.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (9)

  1. Povučeni prijatni, komunikativni ljudi, ne eksponiraju se, više puta bio u njihovom prisustvu, kulturica i lepota.

    Odgovori
  2. Više outa sam je video uživo, Žena je prelepa, i kulturica, malo povučena, i treba, posle nesreće koja ju je zadesila, da živi normalno, zaljubljeno. Oboje su kao par super

    Odgovori

Ostavite komentar