Nenad Periš doneo neočekivanu odluku: Cela Srbija na RTS-u gleda šta radi otac preminulog Mateja!

Deli pravdu našoj reprezentaciji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vladimir Milovanovic

Nenad Periš, otac stratalog Mateja, vratio se svom poslu.

Nakon što je preživeo pravi horor i saznao da je izgubio sina, Periš je smogao snage i doneo odluku da ponovo radi svoj posao.

Naime, on danas sudi vaterpolo utakmicu prvog kola Svetske lige između Srbije u Crne Gore u Strazburu koja je počela u 18 sati, a koja se emituje na RTS 1.

Podsetimo, Nenad Periš je više od četiri mesca čekao da mu se dete vrati kući, ali nažalost nije dočekao lepe vesti, jer je Matej preminuo u Beogradu.

Bonus video:

Đoković zapalio tenisku planetu: Novak se direktno obratio Federeru i Nadalu! (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (7)

  1. G-Periš je poseban,jedinstven, pravedan, čestita ludina, još jednom e dokazao da svoj posao odradjuje valjano. Ekipa Crne Gore je bila iznad naših vaterpolsita, koji su ovoga puta podbacili u kvalitetu, sastavu ekipe i dr. Bolje nisu mogli ni da odrode. Kako su igrali takav je i rezultat.Šta ste očekivali.Kod Nenada je sve ćisto kao suza.

    Odgovori
  2. G-din Nenad, čovek sa manirima, odmeren, dostojanstven, jak kao stena, koji svoga sina nosi u srcu zauvek i koji je sa njim ma gde bio..Bio je IDOl svom sinu, perlepom mladiću vrhunskih kvaliteta i sposobnosti, nekome ko je služio za primer u svom rodom Splitu. On je jedan od najkaietnjih Sudija za vatrpolo bio i ostao.Nastavlja da neumorno stvara i radi...to je život i njegova borba za svoju decu ma gde bila. Majteju, izanrednog mladića na svim poljima, kao i Nenada, njegou porodicu nosim uvek u svom srcu i tako će ostati zauvek.

    Odgovori
  3. neko rece - vasi novinari ciji? sve to ista bagra nazovi novinarska pogledajte naslove navlace a sadrzaj grozota

    Odgovori

Ostavite komentar