Brutalan skok srpskih teniserki na WTA listi: Olga i Aleks imale nedelju za pamćenje!

Olga i Aleksandra imaju mnogo razloga za zadovoljstvo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Dve naše najbolje teniserke ostavile su sjajan utisak na turnirima u Lozani, odnosno Budimpešti, gde su stigle do finala.

Olga Danilović je igrala na turniru u Lozani, ali danas je u finalu poražena od hrvatske predstavnice Petre Martić sa 2:0 u setovima. Ovog popodneva se i Aleksandra Krunić borila za titulu u Budimpešti, ali je Amerikanka Bernarda Pera bila bolja i slavila u finalu sa 2:0.

Iako su titule izostale, Olga i Aleksandra imaju mnogo razloga za zadovoljstvo, a nagradu za dobre rezultate dobiće i na najnovijoj WTA listi koja će zvanično biti objavljena u ponedeljak.

Ipak, već sada je poznato koja će mesta zauzimati naše teniserke. Aleksandra Krunić ne samo da je ušla u Top 100, nego je zabeležila skok od čak 30 mesta i na novoj WTA listi zauzimaće 75. poziciju sa ukupno 799 osvojenih bodova.

Olga Danilović će biti nadomak plasmana među 100 najboljih. Ona je na turnir u Lozani stigla kao 124. teniserka sveta, a plasmanom u finale ovog turnira ostvarila je skok od 18 mesta i na novoj WTA listi će se naći na 106. poziciji sa 642 boda.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar