Policajci u ČUDU gledali snimak saobraćajne kamere: Ne znaju kako da mu napišu KAZNU (FOTO)

Kada su videli kojim vozilom je prekoračena brzina izdali su hitno saopštenje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Facebook/Polizei NRW Mettmann

Kamera za nadzor brzine postavljena u Ratingenu u Nemačkoj u četvrtak, 14. jula snimila je biciklistu pri brzini od 62 kilometra na sat. Policija je objavila snimak sa radara, pa u saop[tenju navela kako je na tom delu dopušteno voziti 30 km na sat.

Osim bicikliste, ukupno 389 vozača prošlo je Metmaner ulicom u smeru Ratingena tokom trosatnog razdoblja merenja. Njih 90 vozilo je prebrzo. Policija u saopštenju nije navela da je li iko vozio brže od bicikliste, piše Fenix Magazin.

Biciklista, čiju je fotografiju radara za brzinu objavila policija, izazvao je veliko čuđenje saobraćajne policije koja je oko 8.30 sati postavila kameru.

U šaljivom tonu naveli su kako su se, dok su gledali snimak, pitali da li se možda vozač Tur de Fransa izgubio u njihovom okrugu ili se jednostavno radi o “previše motivisanom rekreativcu”.

U svakom slučaju, kaznu za prekoračenje brzine ipak neće dobiti jer nema obvezne identifikacije. Uz opis krivičnog dela, policija je u četvrtak uputila hitan apel.

– Ograničenje brzine važi i za bicikliste. Oni koji ga prekrše na biciklima morali bi da očekuju ​​iste novčane kazne kao i drugi učesnici u saobraćaju ako ih policija uhvati na licu mesta ili ih naknadno ispita. Biciklista kojeg je kamera snimila u Ratingenu, naravno, trebao bi proći nekažnjeno jer više nije viđen – navela je policija u saopštenju.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Večernji.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar