Jovana Jeremić otkrila DETALJE veze sa novim partnerom: Jedna STVAR joj je posebno bitna (FOTO)

Voditeljka se pojavila sa novim partnerom u javnosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram

Jovana Jeremić ovenčana je nagradom za najbolje TV lice godine na karnevalu u Vrnjačkoj Banji, a po priznanje je došla sa Nenadom Sankovićem, sa kojim se od jutra provodila u našem turističkom odmaralištu.

Iako otvoreno priznaje da je Nenad njen tip muškarca od „glave do pete”, voditeljka Pinka objašnjava zašto čoveka, u čijem prisustvu uživa, ne predstavlja kao dečka, već kao – „prijatelja sa povlasticama”.

– On ima sve povlastice! On je negde moj tip frajera, ali kad su te reči u pitanju, veoma sam ozbiljna. Nisam tip koji izlazi u javnost, ko menja partnere, više volim prijateljstvo, nego te neke druge nazive. Kod mene je sve uvek kvalitetno, stabilno, ozbiljno. Tako da, jesam srećna, jesam zadovoljna, jesam ispunjena u svakom smislu – objašnjava Jovana.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

-Jutros sam trenirala i onda sam ceo dan provela u spa-centru sa Nenadom i Leom. Bukvalno sam uživala, što se po meni da videti – kroz osmeh govori Jeremićeva i otkriva da je Nenad prvi muškarac s kojim je upoznala naslednicu otkako se razvela:

– Da svoje dete upoznam sa nekim, bilo mije potrebno da baš steknem poverenje u nekog muškarca, tako da mi je godinu dana trebalo da Leu upoznam sa Nenadom. Jovana priznaje da od „druga” dobija i modne savete:

– Predložio mi je da obučem crnu suknju, ali sam ipak odlučila da se pojavim u pink pantalonama. U suknji bi mi bilo hladno, a ja nikad ne bih zbog lepote nešto trpela – iskrena je Jeremićeva, a njegovo odbijanje da pozira sa njom za naš list opravdava rečima:

– Nenad se ne slika i ne daje izjave. Bez obzira na to što šarmantno izbegava odgovor da li je sa Sankovićem u vezi, Jovana ne krije da je uvek vreme za promene:

– Uvek je vreme za prave stvari, a prave stvari su svakako i promene – kaže Jeremićeva, ističući da je samo tokom prošle godine sve promenila u životu:

– Bilo je mnogo teško prošle godine, promenila sam posao, srećno sam se razvela i uspela sam da ishendlujem i bivšeg muža i prijatelje i dete.

OVAJ I MNOGE DRUGE TEKSTOVE ČITAJE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA.

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO: Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar