Oglasio se doktor koji je radio na KLINICI gde je preminulom Milanu slomljen vrat: O kolegi rekao JEDNO

Za 25 godina primenjivanja tehnike nameštanja prvog vratnog pršljena nikada nije došlo do smrtnog slučaja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Specijalista fizijatrije dr Goran Milojković i nekadašnji zaposleni “Balans medike” bio je gost emisije “Usijanje” gde je govorio o svom iskustvu sa napomenutom klinikom, a potom i dao svoje mišljenje kako je došlo do smrti Milana Đukića.

Milojković ističe da doktora Slavišu Đurđevića ne poznaje.

– Ja ne poznajem doktora. Kada sam ja radio bio sam jedini doktor, posle mene je došao drugi doktor, a posle njega je došao on. Ono što ja znam je sve što i vi već znate – rekao je Milojković.

Za 25 godina primenjivanja tehnike atlasprofilax, odnosno tehnike nameštanja prvog vratnog pršljena nikada nije došlo do smrtnog slučaja.

– Svaka tehnika i celokupno znanje podrazumeva individualni odnos prema pacijentu jer je svaki pacijent drugačiji, što znači da se drugačije prema svakom pacijentu i pristupa. Ja se bavim ovom tehnikom 12 godina, ona na najbrži način može da pomogne pacijentu. Jedino što možemo ovde da zaključimo da je nesklad između primenjivanja sile i stanja pacijenta doveo do kobnog ishoda. Korišćenje sile je bilo neodgovarajuće, a to treba saznati kroz snimke, razgovor i osećaj. Ovako nešto se nikada nije desilo, a 25 godina se ova tehnika primenjuje – kaže dr Milojković.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar