Nedeljni horoskop od 27. juna do 4. jula: Očekuje vas PREKRETNICA u karijeri, u ljubavi je STABILNO

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za nedelju pred vama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao

Ovo je nedjelja vašeg buđenja jer Neptun kreće u retrogradni hod 28 juna kroz vaše dvanaesto polje. I Zato vas  navodi da probudite obrasce koje ste zapostavili. Zato je ovo period kreativnosti i veće aktivnosti koja vam može doneti nove horizonte. Probudite svoje kretivne sposobnosti i delujte srcem jer će vas to dovesti u lidersku poziciju.

Ljubav

Česte nesuglasice proizvod su vaših potisnutih želja i potreba.Zato je ovo idealna nedjelja d aosvestite i pkažete svoje prave potrebe i želje. Emotivno ste skučeni jer se povinujete tuđimpotrebama pa je potrebno da se iskažete.

Zdravlje

Solidno je vaše opšte stanje zdravlja.

BIK

Posao

Vreme je da ublažite granice između posla i ličnog života. Imate puno pravo da se osećate slobodno u svakom smislu. Ovo je nedjelja kada ćete morati da se odreknete doskorašnjih bliskih prijatelja. Imate nekoliko prilika da ih vidite u pravom svetlu. Krajem nedelje potpuno jasnija situacija sa poslovnim prilikama i saradnicima.

Ljubav

Bikovi u vezi ili braku osećaju nemir i veliko nezadovoljstvo zato je vreme za dobar dugačak i iskren razgovor. Imate dovoljno razloga da se obratite intuiciji za pomoć. Krajem nedelje uz malo tenzije i osećaja tuge uspešno krećete u nove emotivne pobede.

Zdravlje

Imate manji problem sa glavoboljom.

BLIZANCI

Posao

U pravo vreme na pravom mestu je osećaj koji vas prati tokom ove nedelje. Imate dobre pozicije da budete veoma zadovoljni novcem posloom i dugoročnim prihodima. Međutim to nije za vas dovoljnojer želite da ostavite nešto veliko iza sebe. I zato je ovo period u kome odlučujete u kom ppravcu želite da delujete.

Ljubav

Na emotivnom polju ove nedelje prespitujete dugoročnu vezu ili brak. Želite jasne buduće okvire u kojima ste srećni. Zato je ovo početak novih transformacija ne emotivnom polju.Slobodni Blizanci sremni su za zabavu u neobavezna prijateljstva.

Zdravlje

Odlično se osećate.

RAK

Posao

Ako ste sanjali o putu oko sveta ovo je nedjelja u kojoj tražite nepoznate rute. Zato posao nije primarna stvar koja će vas okupirati kao ranije.  U utorak mlad Mesec u vašem znaku donosi vam potrebno osveženje na poslovnom planu. Zato se možete fokusirati na oblast posla kojoj je potrebna transformacija. Sanjajte  maštajte i harmonizujte svoj život pravo vrem je za to.

Ljubav

Vaše metode u ljubavi su previše mekane pa je pravo vreme da osnažite i osvetlite svoje prave potrebe. Imate dovoljno temelja da izgradite dobre partnerske odnose ako se ne budete zanosili nepostojećim preprekama.

Zdravlje

Savim dobro se osećate.

LAV

Posao

Veoma naglašeno polje finasija će obeležiti ovu nedelju. Zato se bavite ne samo sadašnjim ulaganjem već i onim iz prošlosti. Razmišljate o dodatnom kreditu da biste udvostručili uloženi kapital. Krajem nedelje imate dobru ponudu ako prodajete nekretnine.

Ljubav

Vaš ljubavni, ali pre svega strastveni život, je na maksimumu. Zato je ovo nedjelja jakih strasti i neobavezniog flerta. Imate puno mogućnosti da sretnete neobičnu osobu koja imapuno sličnosti sa vama.

Zdravlje

Odlično se osećate.

DEVICA

Posao

Ovo nije dobar period za posao i nove aktivnosti. Ne vidite dobro u budućnost pa samim tim ne možete doneti dobre odluke. Planovi su vam konfuzni i nejasni jer niste opredeljeni. Krajem nedelje i dalje ste pod nejasnim oblacima vaših poslovnih planova. Ništa aspolutno ništa vam nije jasno.

Ljubav

Imate veliku mogućnost da verujete u površne prikaze ljubavi. Spoljašnjost vas zaslepljuje ali polse dolazi velko otrežnjenje. Zato stavite lupu i naočare da bi bar nešto od realnosti videli.

Zdravlje

Promenljivo je vaše raspoloženje ali i opšte zdravlje.

VAGA

Posao

Ove nedelje se brinete o poslu ali ste ipak sebe stavili na prvo mesto. Jaka želja i volja da popravite stil života uvodi vas u novi pravac svakodnevnice. Zato će poslovne aktivnosti biti podređene ličnim potrebama. Krajem nedelje čeka vas dobar odgovor koji dugo čekate.

Ljubav

U ljubavi je bitno da znate zašto radite neke stvari. Kada imate odgovor na pitanje cilja tada i nalazite pravi put do nečijeg srca. Krajem nedelje povedite računa o problemu sa starijim članom porodice.

Zdravlje

Pokušajte da koristite zdravije namirnice.

ŠKORPIJA

Posao

Dok kreirate svoju poslovnu strategiju ove nedelje ste spremni da date sve od sebe i uspete u namerama da poboljšate posao. Imate dovoljno vremna da grešite ali i da se okrenete u suprotnom smeru ako ste zalutuali. Krajem nedelje neočekivani sukob sa nadređenima.

Ljubav

Vaše ograničenje u pokazivanju osećanja su početkom nedelje potpuno poražena. Zato je ovo nedjelja u kojoj pokušavate da poboljšate ljubavne i emotivne odnose. Uspevate da regenerišete ljubav i osvežite vezu ili brak. Ak ste slobodni činite sve kako bi zaveli jednog Jarca.

Zdravlje

Imate solidno zdravlje.

STRELAC

Posao

Pomerate svoju poslovnu perspektivu na veoma neočekivan način. To doprinosi velikim promenama na psolu i u karijeri. Gladni ste izazova i tako se i ponašate.Drma vas adrenalin novih početaka koji su u najmanju ruku vaša najbolja motivacija. Krajem nedelej imate dobre prilike da se prilagodite jednom poslovnom projektu.

Ljubav

Pored povremene ljubomore i posesivnosti vi ste i dalje opčinjeni samo jednom osobom. Zato je ovo dobra nedjelja u kojoj se možete prepustiti povremenim izlivima osećanja. Iako ste svesni da veza u kojoj se nalazite ima rok trajanja spremni ste da uživate dok traje.

Zdravlje

Imate solidno zdravlje bez promena.

JARAC

Posao

Iako imate naglašena očekivanja u  partnersko poslovnim vezama vreme je da se prilagodite društvenim otvorenim razgovorima. Očekujete rezultate a niste svesni tuđe nemoći.Krajem nedelje spremni ste da se otarasite osoba koje vas koče u poslu. To ćete uraditi iznenada i neočekivano.

Ljubav

Važite za osobe tvrdog karaktera i nepopustljive prirode ali će ova nedjelja biti obeležena potresom vaših normi. Zato je bitno da sagledate svoje obrasce koje je potrebno prilagoditi partneru. U suprotnom zemljotres povremenih sukoba može dostići pravi cunami u ljubavnim odnosima.

Zdravlje

Nemate veće tegobe.

VODOLIJA

Posao

Vi ste na novoj prekretnici u karijeri i ova nedjelja je veoma dobar test da uvidite gde želite da budete u vremenu koje dolazi. Imate prilično rizične poteze pa ako ste spremni na nesigurnost i neizvesnost nemate problem. U suprotnom ovaj test je dobar da vam osvetli put želja i snova.

Ljubav

Ako ste slobodni nije nemoguće da imate slučajan susret kada se Uran i Venera u jatu Bika zagrle. Zato budite spremni na nove ljubavne avanture koje će uzdrmati vaše veselo srce. Krajem nedelje očekujte lepe ljubavne događaje. Otvorite novi dnevnik ljubavi.

Zdravlje

Nemate veće tegobe.

RIBE

Posao

Idealna nedjelja da se posvetite sebi a ne drugima i njihovim problemima. Vreme je da upoznate svoje unutrašnje potrebe vezane za posao i karijeru. Tokom nedelje imate dovoljno vremena da se smislite na koju stranu da krenete. Krajem nedelje otpočinjete novu fazu odnosa prema poslvnim saradnicima.

Ljubav

U ljubvi ste veoma upečatljivi jer ste snezitivni preko svake mere. Imate dovoljno prilika da transformišete vezu u kojoj se nalazite i poboljšate ljubavne prilike. Krajem nedelje partner pokušava da vas nagovori da otputujete na egzotičnu destinaciju.

Zdravlje

Bez većih promena.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar