BIZARNO: Deca poznate glumice jedu bube i ŠKORPIONE-“Učim kako da im lepše skuvam INSEKTE” (VIDEO)

Škorpije, pauci i bube redovno na meniju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Popularna glumica je tada govorila kako njena deca obožavaju da jedu bube, a kako se ona uči da ih sprema na što bolji način.

Naime, Anđelina Džoli je najstarijeg sina Medoksa usvojila 2002. godine u Kambodži, a sada snima film o genocidu nad narodom iz kojeg Medoks potiče.

Tokom snimanja filma, cela porodica, uključujući i sinove Medoksa i Paksa vreme je provodila na setu, pa su tako iskoristili priliku da hranu pronađu u okruženju. Škorpije, pauci, bube su za mnoge neprihvatljivi kada je izbor hrane u pitanju, ali za porodicu slavne glumice je to samo jedan običan trenutak iz svakodnevnog života.

– Uživali su dok su jeli škorpije, naročito Šajlo. Ona voli tarantule i bube. Sva moja deca mogu da pojedu kesu cvrčaka kao kesu čipsa, oni su na to navikli. Sada učim kako da im lepše skuvam insekte sa malo začina – ispričala je glumica i zgrozila javnost.

Prilikom jednog intervjua za BBC News, Anđelina je podelila i video snimak koji prikazuje kako sa decom priprema različite vrste buba.

Foto: Shutterstock

Ipak, koliko god ludo zvučalo, Anđelinina deca se zapravo hrane zdravo! Bube, a naročito cvrčci, odličan su izvor proteina, a 7 buba ima istu količinu kalorija i proteina kao jedno jaje, piše Women’s health.

Reakcija nije izostala ni kod srpskih tviteraša, pa su tako usledile šale na račun Anđeline Džoli i njenog izbora hrane.

– Anđelina Džoli, holivudska glumica se uključila u kampanju Bila Gejtsa da se jedu bube i insekti umesto mesa – jedan je od komentara na Tviteru.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar