“Probudio bih se u velikom STRAHU, želeli su da me povrede”: Breda Pita godinama MUČIO isti košmar

Glumac priznao da je godinama sanjao strašan san

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Bred Pit, koji retko daje intervjue, otvorio je dušu za “GQ” magazin. Glumac krasi naslovnu stranu magazina, a nakon tri decenije uspešne karijere Bredove izjave su pravo iznenađenje.

– Mislim da su nam svima srca slomljena. U životu sam se uvek osećao veoma usamljeno, bio sam usamljen kao dete, usamljen sam i sada, ovde, i zaista sve do nedavno nisam mogao da osetim prihvatanje porodice i prijatelja – rekao je.

– Šta je ta linija, da li je to rekao Rilke ili Ajnštajn, verovali ili ne, ali to je nešto oko toga ako tako možeš da živiš sa paradaksom, kada istovremeno osećaš i tešku bol i pravo uživanje” to je zrelost, to je rast – rekao je Bred.

Bred je 2016. godine odlučio da se odrekne alkohola, a posećivao je sastanke Anonimnih alkoholičara koji su mu pomogli.

Foto: Tanjug Richard Shotwell/Invision/AP

– Imao sam veoma kul grupu muškaraca koja je bila zaista privatna i odrabrana, tako da je bilo bezbedno – prokomentarisao je.

Glumac je priznao da godinama sanja mučan san u kojem je izboden.

– Za solidnih četiri ili pet godina tamo, san koji je preovladavao bio je kako neko skoči i izbode me. Probudio bih se u velikom strahu. Nisam razumeo zašto bi želeli da me povrede. Ovo je prestalo pre godinu ili dve, kada sam počeo da se vraćam u taj san i jednostavno pitam “Zašto?” – otkrio je.

Na veliku žalost fanova, Bred je nagovestio da se bliži kraj njegove glumačke karijere.

BONUS VIDEO:



Izvor:

Komentari (1)

  1. Odes kod baba Rajke u Kilomu da ti za 50 kinti objasni snove i tek ces onda da vidis srecu. Da ne pucas kintu na terapije , znam da si u frci za kintu posle razvoda od one rospije

    Odgovori

Ostavite komentar