Vučić RAZVALIO hrvatske medije u Briselu! Vaši premijer i predsednik ne pitaju se NIŠTA o poziciji Srbije

Predsednik Srbije jasno je odgovorio hrvatskim novinarima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Adem ALTAN / AFP / Profimedia, Shutterstock

Hrvatski novinari sačekali su predsednika Srbije Aleksandra Vučića na ulasku u Evropski savet i pitali ga kako reaguje na izjave predsednika i premijera Hrvatske, Zorana Milanovića i Andreja Plenkovića, koji kažu da Srbija ne može da sedi na dve stolice.

Predsednik Srbije jasno je odgovorio hrvatskim novinarima:

– Srećom, ni predsednik ni premijer Hrvatske ne pitaju se ništa o poziciji Srbije i njenoj budućnosti, već građani Srbije koji su izabrali svoje rukovodstvo. Srbija ima jednu stolicu, a to je srpska stolica!

Usledilo je novo pitanje hrvatskih medija: “Očekujete li kritike zbog neuvođenja sankcija Rusiji?”

Predsednik Vučić je rekao da očekuje, ali je poručio hrvatskim novinarima da ne brinu i da će te kritike dobiti svoj odgovor!

Ni tu se hrvatski mediji nisu zaustavili, već su predsedniku Srbije postavili i treće pitanje, komentarišući zahtev Olafa Šolca, koji je u Beogradu rekao da Srbija mora da prizna nezavisno Kosovo.

Predsednik naše zemlje im je jasno i nedvosmisleno rekao da se to neće desiti, ističući da je isti takav odgovor dobio i nemački kancelar prilikom svoje posete Beogradu!

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (9)

  1. Tako se ponasaju pravi drzavnici i patriote,bravo Predsednice a Hrvati, nek se bave boginjama.... Koje su ih stigle.

    Odgovori
  2. To predsedniče Vučiću! Petar Veliki je rekao " Treba se tući istim oružjem " u našem slučaju " Oštrim, britkim jezikom" koji svi razumeju razumeju, samo napred predsedniče!!!!?

    Odgovori

Ostavite komentar