MODNA TERAPIJA: 7 boja koje treba da nosite za bolje raspoloženje

Ulepšajte sebi i ukućanima ove dane

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay.com

Da li ste znali da boja odeće koju nosite može da utiče na vaše, ali i na raspoloženje ljudi oko vas?

Tako je… boja odeće može da vam popravi dan za samo nekoliko minuta i zato ne bi bilo loše da ih pažljivo birate, kako bi vama i vašim ukućanima dani u samoizolaciji protekli u što boljem raspoloženju.

Otkrivamo koje imaju moć da utiču na vas:

Foto/Pixabay.com

Crvena

Simbolizuje snagu i uliće vam energiju za nove poduhvate, a s obzirom na to da je i univerzalno laskava, povećaće vam i samopouzdanje. Ukoliko obučete nešto crveno, pripremite se na lavinu komplimenata ukućana!

Narandžasta

Iako mnogi kažu da nije fotogenična, narandžasta boja zrači toplinom i pozitivnošću pa će uneti svežinu u svaki vaš stajling, ali i dan. Ukoliko se budete obukli u narandžastu od glave do pete, možda se osetite i kao Rijana!

Foto/Pixabay.com

Žuta

Nemoguće je biti tužan u žutoj boji. Boja sunca donosi vedrinu u svaki stajling i trenutno popravlja raspoloženje, a neka istraživanja su pokazala i da povećava koncentraciju, prenosi “Harper’s Bazaar”.

Zelena

Zelena je boja ravnoteže i sklada, a zbog asocijacije na prirodu, uvek odiše svežinom. Pritom ima i umirujuće dejstvo za oči, pa će i vašim ukućanima prijati ukoliko budete obukli nešto u zelenoj boji.

Foto/Pixabay.com

Svetlo plava

Još jedna boja koja ima umirujuće dejstvo, jer podseća na vedro nebo, a pritom je na glasu kao izrazito laskava pa ćete se u njoj osećati lepše.

Lila

Nežna nijansa ljubičaste je jedna od najpopularnijih boja sezone koja će sigurno biti hit i tokom leta, jer se sjajno uklapa sa preplanulim tenom. A iako nije po svačijem ukusu, uvek odiše mistikom i luksuzom pa biste u njoj mogli da se osetite iznenađujuće dobro.

Foto/Pixabay.com

Ružičasta

Boja koja simbolizuje ljubav, saosećajnost i nežnost – sve ono što nam je trenutno svima potrebno – idealna je za podizanje raspoloženja, kako onoga ko je nosi tako i ukućana sa kojima je ta osoba u izolaciji. Ako do sada niste bile ljubiteljke ružičaste boje, pravo je vreme da probudite “Plavušu sa Harvarda” u sebi.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

NISMO BAŠ SREĆNI ZBOG OVOGA: Modni trend koji će preplaviti ulice (FOTO)

NOVA SEZONA: Teksas jakne i još ova tri trenda više nisu in!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar